ENTERTAINMENT

GNTM ‑ Τίτσα Λάβδα: Έχω κομμάτι από το μποξεράκι του Έλβις Πρίσλεϊ

«Είχαμε μαζευτεί σε συναυλία του και του ορμήξαμε» δήλωσε
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2022
GNTM ‑ Τίτσα Λάβδα: Έχω κομμάτι από το μποξεράκι του Έλβις Πρίσλεϊ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τίτσα Λάβδα είναι μία από τις υποψήφιες του φετινού GNTM, η συμμετοχή της οποίας συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

Η 79χρονη χορεύτρια εντυπωσίασε τους κριτές στην οντισιόν της και πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε στο bootcamp.

Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συζήτησε με τον Νίκο Μουτσινά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έλαβε μέρος στο GNTM, λέγοντας ότι: «Είμαστε σε μια ταβέρνα με την κόρη μου και την εγγονή μου και μου λέει ότι θα με δηλώσει στο GNTM 5. Ξέρουν ότι έχω τρέλα, ότι είμαι αυθόρμητη και ακομπλεξάριστη. Με τράβηξε φωτογραφία και την επόμενη με πήραν τηλέφωνο και έτσι μπήκα».

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της, η Τίτσα Λάβδα περιέγραψε την ημέρα που κατέληξε, έχοντας στα χέρια της ένα κομμάτι από το μποξεράκι του Έλβις Πρίσλεϊ.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είμαι 14 και έχει έρθει ο Πρι στη Βοστόνη συναυλία και έχουμε μαζευτεί οι 14χρονες για τη συναυλία και έχουμε πάει από την πίσω πόρτα που θα έβγαινε. Με το που βγαίνει ορμάμε πάνω του και τον ξεσκίζουμε. Και εγώ καταλήγω από το μποξεράκι του με ένα κομματάκι τέτοιο».

Στη συνέχεια μοιράστηκε μερικά πράγματα για την πορεία της στον χορό: «Μεγάλωσα Αμερική, έκανα μπαλέτο στο Conservatoire στο Παρίσι και τραγουδάω κιόλας. Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου αλλά ήταν πρόκληση το GNTM. Νιώθω ήδη νικήτρια γιατί έχω δώσει ελπίδα στους πάνω από 70 ότι δεν τελειώνει η ζωή» επισήμανε και αποκάλυψε ότι: «Σε κάθε μαγαζί που πηγαίνω μου δίνουν μικρόφωνο και τραγουδάω επειδή έχω συμπαθητική φωνή και βγάζω το άχτι μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 124 / position2: 396
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb