ΜΟΔΑ

Αυτά είναι τα διαχρονικά, κουλ φθινοπωρινά ρούχα που φοριούνται με χίλιους τρόπους

Οι διάσημες σου δείχνουν το δρόμο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτά είναι τα διαχρονικά, κουλ φθινοπωρινά ρούχα που φοριούνται με χίλιους τρόπους
collage

Θα μπορούσατε ήδη να μαντέψετε ότι με βάση μερικά από τα πρόσφατα άρθρα μας έχουμε εστιάσει αρκετά στο στυλ των προηγούμενων δεκαετιών αφού η κάθε μία φέτος δίνει τα "τυράκια" της στη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπότε, τώρα, πραγματικά στην πιο στιλάτη εποχή του χρόνου με την έμπνευση άφθονη θα ξαναπάμε πίσω μερικές δεκαετίες και να αντλήσουμε λίγη έμπνευση από τα αγαπημένα μας style icons της δεκαετίας του '90. Από την Carolyn Bessette-Kennedy μέχρι τη Naomi Campbell, θα βρείτε statement κομμάτια, από το 1980 έως το 1999 που κατά κάποιο τρόπο αισθάνονται απίστευτα φρέσκα για το 2022! Δερμάτινα παντελόνια, λεοπάρ παλτό και άλλα πολλά είναι και πάλι εδώ και θα βρεις τα πάντα παρόμοια αυτή τη στιγμή σε Zara, Mango, Pull and Bear και άλλα μεγάλα καταστήματα.

Λεοπάρ παλτό όπως η Halle Berry

Πέρασε ο καιρός που το λεοπάρ θεωρούνταν κάτι εκκεντρικό - φόρα το παλτό σου όλη μέρα και σίγουρα στους καφέδες και τις βόλτες σου τα βράδια!

Δερμάτινο loose παντελόνι όπως η Gwyneth Paltrow

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι super in αυτή τη στιγμή σε κάθε τους βερσιόν - στενά και φαρδιά - όμως φέτος η cargo εκδοχή τους είναι η πιο ωραία! Εναλλακτικά αγόρασε ένα όχι απόλυτα στενό (βλέπε Fiorucci style) αλλά σαν της Gwyneth.

Denim και σακάκια όπως η Julia Roberts

Το τζιν είναι το μόνο ρούχο που δεν θα βαρεθούμε ΠΟΤΕ σε αυτόν τον πλανήτη και τα μαύρα σακάκια είναι πάντα μια επένδυση που δεν θα την ξεπεράσουμε ποτέ. Σαν άλλη Pretty Woman φόρα τα μαζί, παρέα με ένα τέλειο t-shirt!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δερμάτινο σακάκι όπως η Iman

Aν βαρέθηκες τα δερμάτινα μπουφάν (κρίμα γιατί φέτος είναι στη μόδα τα oversized) η επόμενη χρυσή επιλογή είναι τα δερμάτινα σακάκια! Φόρα τα όλη μέρα!

Τουίντ σακάκια και μπερέδες όπως η Demi Moore

Ας φέρουμε λίγο french style στο προσκήνιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 816 / position2: 1690
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb