ENTERTAINMENT

Αυτοί οι διάσημοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι

Η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων και οι celebrities είναι μερικοί από αυτούς!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί οι διάσημοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η θρησκεία είναι η κινητήριος δύναμη στις ζωές πολλών ανθρώπων, οι διασημότητες συχνά ζουν ζωές με σκληρή δουλειά και ιδιαίτερες συνθήκες που δε μοιάζουν να προσφέρονται για ευλάβεια.

Είναι λοιπόν, αρκετά παράξενο όταν η Selena Gomez εντοπίζεται από τους paparazzi να φεύγει από μια λειτουργία στην εκκλησία ή ο Chris Pratt να στήνει έναν τεράστιο σταυρό το Πάσχα. Αλλά, οι stars είναι μάλλον σαν εμάς με τις ίδιες ανάγκες να πιστέψουν κάπου.

Εδώ, η λίστα με τους celebrities που γνωρίζουμε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενοι.

Chris Pratt

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Pratt αναφέρει την πίστη του στο Instagram του αρκετά συχνά και μερικές φορές αφιερώνει ολόκληρες αναρτήσεις μιλώντας για τον Χριστιανισμό και την πίστη του στον Θεό.

Denzel Washington

Σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλεσε τον εαυτό του «έναν θεοσεβούμενο άνθρωπο». Και όταν ο Will Smith δέχτηκε το Όσκαρ του, αφού χαστούκισε τον Chris Rock νωρίτερα στην εκπομπή, αποκάλυψε ότι η Washington του είχε πει: «Την υψηλότερη στιγμή να προσέχεις, τότε είναι που έρχεται ο διάβολος για σένα».

Mark Wahlberg

Ο Wahlberg —ο οποίος είναι καθολικός— έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις ότι ξεκινά κάθε μέρα με προσευχή και ανάγνωση γραφών, και επίσης προσπαθεί να πηγαίνει στην εκκλησία κάθε μέρα. Ωστόσο, έχει επίσης επισημάνει ότι δε θέλει να «επιβάλλει» την πίστη του στα παιδιά του και, αντίθετα, ελπίζει ότι θα έλκονται προς αυτή από μόνα τους. «Ας ελπίσουμε ότι, αντί να τους το επιβάλλω, θα πουν, «Λοιπόν, αν λειτουργεί για τον μπαμπά, ίσως λειτουργήσει και για εμάς», είπε στην εκπομπή Today.

Jennifer Garner

Η Jennifer Garner μεγάλωσε πηγαίνοντας στην εκκλησία κάθε Κυριακή στο Τέξας, αλλά όταν η ηθοποιός μετακόμισε στο L.A., έκανε μια παύση. Αφού πρωταγωνίστησε στο Miracles from Heaven (2016), η Garner εμπνεύστηκε να ξαναρχίσει τις τακτικές επισκέψεις στην τοπική της Μεθοδιστική Εκκλησία μαζί με τα παιδιά της.

Natalie Portman

Η Natalie Portman γεννήθηκε Natalie Hershlag στο Ισραήλ το 1981 (Portman είναι το πατρικό όνομα της γιαγιάς της). Η ηθοποιός έχει ισραηλινή και αμερικανική υπηκοότητα και είναι Εβραία (Ιουδαΐστρια) μέχρι σήμερα. Το 2018, ο Portman τιμήθηκε με το Βραβείο Genesis (γνωστό και ως «το εβραϊκό Νόμπελ»), το οποίο τιμά «εξαιρετικά άτομα που χρησιμεύουν ως έμπνευση για την επόμενη γενιά Εβραίων».

Selena Gomez

Η Selena Gomez ανατράφηκε ως Καθολική από τους γονείς της (θυμάται μάλιστα ότι είχε ένα δαχτυλίδι αγνότητας ως 13χρονη και η τραγουδίστρια/ ηθοποιός εξακολουθεί να είναι εν ενεργεία χριστιανή, αν και τώρα έχει την πεποίθηση της Πεντηκοστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 191 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb