ENTERTAINMENT

Εκείνη top model στα 90s, εκείνος μάγος: Ο έρωτας, η σχέση και ο γάμος

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα ζευγάρια της δεκαετίας του '90; Πιθανότατα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Εκείνη top model στα 90s, εκείνος μάγος: Ο έρωτας, η σχέση και ο γάμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το supermodel Claudia Schiffer και ο μάγος David Copperfield. Γνωρίστηκαν το 1993 σε μια από τις παραστάσεις του και ο David έσκασε την ερώτηση μετά από ένα χρόνο dating. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι μέχρι το 1999!

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1993, όταν η Schiffer παρακολούθησε ένα από τα σόου του Copperfieldκαι την κάλεσε στη σκηνή να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια... ανάγνωσης του μυαλού της!

Ένα μήνα αργότερα, η ίδια βοήθησε τον Copperfield σε μια ζωντανή εμφάνιση στη γερμανική τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμφάνισης, το μοντέλο δέχτηκε να πάρει τη θέση της γυναίκας όπου "κόβεται στα δύο"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο ήταν ακόμα σε... δύο κομμάτια, ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο οποίος τη ρώτησε πώς είναι να την πριονίζουν στη μέση. Ο μάγος τότε, της ζήτησε τότε να βγούν ραντεβού και, αφού συμφώνησε, τελικά τη συνέθεσε ξανά σε ένα κομμάτι!

Λίγο μετά, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Ενώ ήταν παντρεμένοι, και όταν δεν ασχολούνταν με τη δουλειά της στο μόντελινγκ, η Schiffer συχνά συμμετείχε με τον σύζυγό της στα θεατρικά σόου του ως ειδική βοηθός καλεσμένων σε μια σειρά από ψευδαισθήσεις!

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα αιωρούνταν ψηλά στον αέρα, θα την έκαναν να εξαφανιστεί και να εμφανιστεί ξανά, θα αποκεφαλιζόταν από μια γκιλοτίνα πλήρους μεγέθους και τελικά θα την πριόνιζαν στη μέση.

Συνήθως, αυτό θα ήταν στην ψευδαίσθησή του "Clearly Impossible". Το 1997, οι δυο τους μήνυσαν το Paris Match για 30 εκατομμύρια δολάρια, αφού το περιοδικό ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους ήταν κόλπο, ότι το μοντέλο πληρώθηκε επειδή προσποιήθηκε τη σύζυγο του μάγου! Χώρισαν δυο χρόνια αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 511 / position2: 883
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb