ENTERTAINMENT

Σίγουρα δεν θυμάσαι αυτά τα ζευγάρια διασήμων από τα 90s

Λέτε να ξέχασαν και οι ίδιοι πως κάποτε έβγαιναν;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σίγουρα δεν θυμάσαι αυτά τα ζευγάρια διασήμων από τα 90s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σιγά μη θυμάσαι αυτά τα ζευγάρια από τη δεκαετία του 90 - το πιθανό είναι να μη θυμούνται ούτε οι ίδιοι πως ήταν μαζί

TATE DONOVAN - JENNIFER ANISTON

Ενώ είδαμε μια εκδοχή αυτής της σχέσης να παίζεται στη μικρή οθόνη όταν ο Tate έπαιξε τον έρωτα της Rachel Green, Joshua, στο Friends, αποδεικνύεται ότι το φανταστικό ειδύλλιο συνέβη κατά το φινάλε του πραγματικού τους. Η Aniston και ο Donovan άρχισαν να βγαίνουν το 1995 και χώρισαν το 1998, ακριβώς καθώς η ιστορία Joshua/Rachel ήταν στην παραγωγή. Επίσης, φημολογούνταν ότι κάποια στιγμή αρραβωνιάστηκαν.

DREW BARRYMORE - LUKE WILSON

«Από τη στιγμή που τον είδα, συνειδητοποίησα ότι ήταν ο πιο απίστευτος άνθρωπος που είχα ποτέ την τύχη να γνωρίσω», είπε η Barrymore στο People αφότου αυτή και ο Wilson άρχισαν να βγαίνουν το 1996. Το ζευγάρι χώρισε το 1999, λίγο μετά τα γυρίσματα του Home Fries. 

CLAIRE DANES - BEN LEE

Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτούς τους δύο, εκτός από το γεγονός ότι πριν η Claire Danes εγκαταλείψει τον Αυστραλό τραγουδιστή για τον ηθοποιό Billy Crudup το 2003, ήταν μαζί για έξι χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ADAM DURITZ - COURTENEY COX

Ο frontman των Counting Crows είχε βασικά το μονοπώλιο στo παιχνίδι των γνωριμιών του Χόλιγουντ τη δεκαετία του '90. Αυτός και η Cox συναντήθηκαν το 1996, αφού έβγαινε με την καλύτερη φίλη της και ηθοποιό του Friends, Jennifer Aniston. H Cox και ο Duritz χώρισαν το 1997, αλλά μόνο όταν εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο της μπάντας του για το "A Long December", και ο Duritz έγραψε το τραγούδι "Monkey" για την ηθοποιό.

BROOKE SHIELDS - ANDRE AGASSI

Το σούπερ μόντελ και σταρ του τένις φαινόταν το τέλειο ζευγάρι (πραγματικά!). Αλλά αφού παντρεύτηκε το 1997, το ζευγάρι χώρισε λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 577 / position2: 1589
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb