ENTERTAINMENT

5 από τα ωραιότερα σπίτια που είχαν ποτέ οι διάσημοι

Από τη Sophia Lauren ως τον Frank Sinatra
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 από τα ωραιότερα σπίτια που είχαν ποτέ οι διάσημοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διάσημοι με τα ωραιότερα σπίτια του Hollywood

Η Lucille Ball μπροστά από το σπίτι της στο Beverly Hills

Η Lucille Ball και ο Desi Arnaz ήξεραν πώς να ζουν. Ενώ το ζευγάρι περίμενε να χτιστεί ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, ζούσαν σε ένα σπίτι ισπανικού στιλ της δεκαετίας του 1920 ακριβώς στο επόμενο τετράγωνο. Αυτό το σπίτι δεν ήταν κάτι απλό φυσικά, είχε επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, ένα τζάκι με χαγιάτι μπροστά του και έναν ξενώνα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το σπίτι ήταν ένα αρκετά ευρύχωρο μέρος όπου μπορούσαν να χαλαρώσουν με την ησυχία τους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα ήταν το πόσο μακριά ήταν από το δρόμο. Σήμερα το σπίτι αξίζει λίγο λιγότερο από 7 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δεν είναι κακό για ένα κομμάτι της ιστορίας της ποπ κουλτούρας (επίσης ένα πολύ ωραίο σπίτι).

Η Marilyn Monroe και ο Arthur Miller μπροστά από το σπίτι τους στο Κονέκτικατ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Monroe  ήταν στο απόγειο της φήμης της όταν παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα το 1956. Μετά τον γάμο τους, η Monroe έγινε μόνιμος κάτοικος East Coast. Εκείνη την εποχή ήταν χαρούμενη που δεν επέστρεφε ποτέ στη δυτική ακτή.

Στη βίλα της Sophia Loren

Φυσικά η Sophia Loren ζούσε σε μια όμορφη ρωμαϊκή έπαυλη, πού αλλού θα ζούσε; Μετά τον γάμο της με τον Carlo Ponti το 1957, ο αγαπημένος της υποσχέθηκε να της φτιάξει το πιο υπέροχο σπίτι στον κόσμο. Χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να χτιστεί, αλλά τελικά ρίζωσαν σε αυτή τη βίλα με τα 50 δωμάτια.

Ο Frank Sinatra στη μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού του στο Παλμ Σπρινγκς

Αυτή η φωτογραφία του Frank Sinatra στην ανοιχτή κουζίνα του στο Palm Desert δεν αδικεί το κτήμα, αλλά σίγουρα φαίνεται κουλ. Το σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια ήταν γνωστό ως Villa Maggio και κατασκευάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ross Patton, με γήπεδο τένις και μια πολύ όμορφη πισίνα - είναι ξεκάθαρο γιατί το λάτρεψε ο Sinatra.

Στο εσωτερικό, αυτό το σπίτι είναι το όνειρο ενός σύγχρονου εραστή στα μέσα του αιώνα. Είναι καλυμμένο με ξύλινη επένδυση, έχει επτά πέτρινα τζάκια, δύο κουζίνες, ενώ ο ξενώνας έχει ακόμη και κουζίνα και κατάστρωμα. 

Ο Humphrey Bogart  κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Bogart έμοιαζε πάντα κουλ, και αυτή η φωτογραφία του να κάνει παρέα με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Mayo Methot, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους της δεκαετίας του 1920 στο Λος Άντζελες απλώς αποδεικνύει αυτό το fact. Το ζευγάρι έζησε εδώ μόνο για λίγα χρόνια, αλλά ήταν ένα πολύ γνωστό σημείο στην περιοχή.

Σε αντίθεση με πολλά σπίτια διασημοτήτων, το Sluggy Hollow ήταν περισσότερο ένα σπίτι για πάρτι! Οι Bogarts φιλοξενούσαν κάθε είδους ελίτ του Χόλιγουντ σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας. Δυστυχώς, το σπίτι κατεδαφίστηκε για να ανοίξει ο χώρος για ένα διαμέρισμα στα μέσα του 20ου αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 272 / position2: 1204
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb