ENTERTAINMENT

Οι άπιστοι διάσημοι που ζήτησαν δημόσια συγγνώμη

Ο Adam Levine δεν είναι η πρώτη περίπτωση διάσημου αρσενικού που παραδέχτηκε την απιστία του.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι άπιστοι διάσημοι που ζήτησαν δημόσια συγγνώμη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Adam Levine δέχθηκε πυρά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού το μοντέλο του Instagram, Sumner Stroh, ισχυρίστηκε ότι «χειραγωγήθηκε» επί ένα χρόνο για μία σχέση με τον frontman των Maroon 5, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον πρώην άγγελο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo.

Ο 43χρονος τραγουδιστής του "Moves Like Jagger" έκανε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρνούμενος την κατηγορία, αλλά παραδέχτηκε ότι έστειλε ... ακατάλληλα μηνύματα.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, θυμόμαστε μερικούς διάσημους άντρες που παραδέχτηκαν το ...παραστράτημά του δημόσια.

O Kevin Hart παραδέχεται το λάθος του στο Instagram

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Σε μια συνέντευξη του, το Δεκεμβρίου του 2017, στη ραδιοφωνική εκπομπή "The Breakfast Club", ο ηθοποιός Kevin Hart παραδέχτηκε ότι απάτησε την τότε έγκυο σύζυγό του Eniko Parrish. «Θα το αντιμετωπίσω, θα ενημερώσω για τα πάντα τη γυναίκα μου σχετικά με την κατάσταση που μας έβαλα τώρα», είπε. «Και ελπίζω ότι έχει την καρδιά να με συγχωρέσει και να καταλάβει ότι αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί και να μου επιτρέψει να συνέλθω από το τεράστιο λάθος μου». Και συνέχισε, «Αυτό προσπαθώ να κάνω όχι μόνο ως άντρας, αλλά δίνοντας έτσι ένα μάθημα στον γιο μου». Ο ηθοποιός είχε επίσης δημοσιεύσει στο παρελθόν ένα βίντεο στο Instagram του ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά του για «ένα  λάθος στην κρίση» τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Jay-Z μίλησε μέσα από τα τραγούδια του

Με το άλμπουμ «Lemonade» της Beyoncé και το «Family Feud» του Jay-Z, η απιστία του φάνηκε ... πλήρως. Ο Jay-Z συζήτησε περαιτέρω την απιστία και τον τρόπο με τον οποίο το έλυσε με τη γυναίκα του σε μια συνέντευξη του 2018 με τον Van Jones. "Εμεις επιλέξαμε να παλέψουμε για την αγάπη μας, για εμάς, για την οικογένειά μας. Για να δώσουμε στα παιδιά μας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Για να σπάσουμε αυτόν τον  'κύκλο' με τους μαύρους άνδρες και γυναίκες", είπε. "Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι διασημοτήτων. Ήμασταν ένα ζευγάρι που έτυχε να είμαστε διασημότητες. Είμαστε αληθινοί άνθρωποι."

Ο Jude Law και η υπόθεση με τη νταντά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2005, δημοσιεύτηκαν αναφορές ότι ο Jude Law απατούσε την αρραβωνιαστικιά του, Sienna Miller, με τη νταντά των παιδιών τους, Daisy Wright. Εκείνη τη χρονιά, κυκλοφόρησε μια δημόσια δήλωση ζητώντας συγγνώμη από τη Miller. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τη Sienna και τις οικογένειές μας για τον πόνο που προκάλεσα», είπε στη δήλωση στο People. «Δεν υπάρχει καμία υπεράσπιση για τις ενέργειές μου για τις οποίες λυπάμαι ειλικρινά και σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Ο Justin Timberlake και η συμπρωταγωνίστρια

Το Nοέμβριο του 2019, ένα βράδυ στη Νέα Ορλεάνη, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake εντοπίστηκε να κρατά τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Palmer». Το σκάνδαλο θέριεψε, η Alisha δέχτηκε καταιγισμό σχολίων στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ο Justin έγραψε ένα κατεβατό συγγνώμης στη Jessica Biel.

Έγραψε: «Προσπαθώ να μένω μακριά από κουτσομπολιά όσο μπορώ αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ πως πρέπει να μιλήσω για τις πρόσφατες φήμες που πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν μερικές εβδομάδες έδειξα μια ισχυρή έλειψη κρίσης αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε μένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια τόσο εκείνη τη νύχτα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να ξέρω καλύτερα. Δεν είναι αυτό το παράδειγμα που θέλω να δώσω στο γιο μου. Απολογούμαι στην υπέροχη γυναίκα μου και στην οικογένειά μου που τους έφερα σε αυτήν την ντροπιαστική κατάσταση και θα επισκεντρωθώ να γίνω καλύτερος πατέρας και σύζυγος. Δεν υπήρξα κάτι τέτοιο και είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ταινία Palmer και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτήν την ταινία και ανηπομονώ να την δει ο κόσμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 463 / position2: 4236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb