ΣΧΕΣΕΙΣ

Τρία πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος σε μια σχέση χωρίς να κάνετε σeξ

Η σeξουαλική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί και εκτός κρεβατιού
Από το NEWSROOM
Τρία πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος σε μια σχέση χωρίς να κάνετε σeξ
Φωτογραφία από Adam Kontor

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια μακροχρόνια σχέση σημαίνει να μοιράζεσαι τα πάντα με έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπάς, με τον οποίο περνάς καλά και έχει καλή επικοινωνία. Αλλά τις περισσότερες φορές, όσο περνάνε τα χρόνια, χάνεται και το εpωτικό πάθος. Το μηχανικό ή βαρετό σeξ και γενικότερα η έλλειψη επαφής είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε μια μακροχρόνια σχέση.

Τα περισσότερα ζευγάρια στρέφονται στο σeξ για να αυξήσουν την εpωτική επιθυμία. Σύμφωνα όμως με την αρθρογράφο θεμάτων σeξουαλικής υγείας και συγγραφέα βιβλίων γύρω από το σeξ, Tracey Cox, το σeξ δεν είναι από μόνο του αρκετό για να αυξήσει τη λίμπιντο. Όπως αναφέρει έχει μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και πρόκειται για μια «μία επιφανειακή και όχι ουσιαστική λύση στο πρόβλημα».

Σε συνέντευξή της στην Daily Mail, έκανε μια λίστα με μόλις τρεις συνήθειες που δεν αφορούν καθόλου το σeξ, αλλά μπορούν να επηρεάσουν στα μέγιστα την εpωτική ζωή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να ξεφύγει από την ρουτίνα.

Φλερτάρετε μεταξύ σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν πολλά πράγματα που σκοτώνουν τον έρωτα. Ωστόσο το φλερτ δεν είναι ένα από αυτά. Μπορεί αρχικά να φαίνεται αστείο να τη φλερτάρεις, να μιλάς με εpωτικά υπονοούμενα και να της κάνει; κοπλιμέντα, αλλά δουλεύει. Της δείχνεις, όπως κι εκείνη όταν ανταποδίδει, ότι θέλετε ακόμα ο ένας τον άλλο όπως παλιά».

Κάντε συναρπαστικά πράγματα μαζί

«Όχι να πάτε να φάτε ένα εξωτικό φαγητό, αλλά να κάνετε πράγματα που θα αυξήσουν τους χτύπους της καρδιάς, τα επίπεδα της αδρεναλίνης και της ντοπαμίνης στον οργανισμό σας. Hiking, κολύμπι, βόλτα με ποδήλατο ή να χορέψετε η δυο σας μέχρι τελικής πτώσεως».

Έξοδος με φίλους

«Η επιθυμία έρχεται μέσα από την ανανέωση. Όταν βλέπεις τον/την σύντροφο σου να συζητά, να αλληλεπιδρά και να διασκεδάζει με φίλους, τότε θα τον/την κοιτάξεις με άλλα μάτια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 728 / position2: 995
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb