ΜΟΔΑ

Πώς να ντύνεσαι απλά αλλά πάντα στυλάτα

Ένας οδηγός για να αποκτήσεις στυλ εύκολα και γρήγορα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πώς να ντύνεσαι απλά αλλά πάντα στυλάτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν χρειάζεσαι λίγο παραπάνω στυλ και κομψότητα στη ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, έχουμε τη λύση για σένα.

Αυτός ο οδηγός στυλ θα σου μάθει πώς να ντύνεσαι αριστοκρατικά και κομψά! Και, είναι πιο απλό από όσο φαίνεται. Όχι μόνο οι συμβουλές αυτές θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι κλασάτη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αλλά θα κάνουν επίσης όλους τους γύρω σου να παρατηρήσουν πόσο κομψή και φινετσάτη είσαι πάντοτε!

Διάβασε παρακάτω μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φόρεσε ρούχα που σε κολακεύουν

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι ταιριάζει στο σωματότυπό σου και να επενδύεις σε κομμάτια που τον κολακεύουν. Δηλαδή, εάν για παράδειγμα είσαι μικροκαμωμένη, καλό είναι να απευθυνθείς σε κλασικά κοψίματα που θα σε δείξουν πιο ψηλή, ενώ αν είσαι πληθωρική, καλύτερα προτίμησε μεσάτα ρούχα που θα αναδείξουν τη μέση σου και θα αγκαλιάσουν τις καμπύλες σου.

Επίλεξε τα σωστά χρώματα

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων είναι το κλειδί για να δείχνεις εκλεπτυσμένη γυναίκα. Με λίγα μόνο χρώματα, μπορείς να δημιουργήσεις μια χρωματική παλέτα που θα αντέξει στο χρόνο. Αποφάσισε σε ποια οικογένεια χρωμάτων θέλεις να δώσεις έμφαση κάθε φορά. Τα κόκκινα και τα πορτοκαλί μπορούν να σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πιο ζωντανή. Για μια γαλήνια εμφάνιση, εστίασε σε πιο ψυχρά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο.

Επένδυσε σε κλασικά κομμάτια

Μπορείς να έχεις ότι στυλ θέλεις και να φοράς ότι θέλεις, όμως κάποια κομμάτια είναι απαραίτητα για κάθε γκαρνταρόμπα και δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Μιλάμε, φυσικά, για το μικρό μαύρο φόρεμα, το μεσάτο καμηλό παλτό και τα φλατ παπούτσια που σου ταιριάζουν.

Φόρεσε κλασικά αξεσουάρ

Τα σωστά αξεσουάρ είναι πάντα στη μόδα και αναδεικνύουν την εμφάνιση. Επένδυσε σε καλό, εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλέο, ρολόι που θα σε συνοδεύει κάθε μέρα. Επιπλέον, μια τσάντα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και βολική για κάθε μέρα, ενώ ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ηλίου και μικρά και διακριτικά κοσμήματα σε χρυσό ή ασημί, ολοκληρώνουν το look.

 Βρες το δικό σου στυλ

Ανάπτυξε το δικό σου στυλ και βρες τη "φωνή" σου μέσα από το ντύσιμό σου. Ένα πολύ λουσάτο outfit θα μοιάζει ξένο εάν δεν σε αντιπροσωπεύει, όπως το ίδιο θα συμβεί εάν φορέσεις κάτι πολύ funky, ενώ είσαι χαμηλών τόνων. Μάθε τι σε εκφράζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 128 / position2: 503
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb