ENTERTAINMENT

Η ρομαντική κωμωδία του Netflix που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις

Εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην πλατφόρμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ρομαντική κωμωδία του Netflix που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα rom-com στο Netflix ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω των θεμάτων και του περιεχομένου της - ενώ εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή.

Η ταινία, Purple Hearts, είναι η ιστορία για μια κοπέλα που έχει διαβήτη αλλά δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τη θεραπεία της, και παντρεύεται έναν πεζοναύτη για να μπορέσει να πάρει ασφάλιση και διάφορες πτυχές της ταινίας έχουν αναστατώσει τους θεατές, οδηγώντας πολλούς να ισχυριστούν ότι είναι ρατσιστική, μισογυνική, ακόμη και στρατιωτική προπαγάνδα.

Ως απάντηση στην αγανάκτηση, η σκηνοθέτις του Purple Hearts, Elizabeth Allen Rosenbaum, και ένα από τα αστέρια του, η Sofia Carson, ξεκαθάρισαν ορισμένα πράγματα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Purple Hearts είναι για μια φιλελεύθερη μουσικό, την Cassie (Sofia Carson), η οποία συμφωνεί να παντρευτεί έναν συντηρητικό πεζοναύτη που ονομάζεται Luke (Nicholas Galitzine), για ένα χρόνο. Έχει διαβήτη τύπου 1 και χρειάζεται απεγνωσμένα ασφάλιση υγείας για να πληρώσει τη θεραπεία της. Καθώς ο καιρός περνά και οι δυο τους αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες καταλήγουν να ερωτεύονται πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Η αντίδραση στην ταινία περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι πρόκειται για στρατιωτική προπαγάνδα και ότι περιλαμβάνει ανεξέλεγκτες περιπτώσεις ρατσισμού και μισογυνισμού. «Ελπίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι για να μεγαλώσουν οι χαρακτήρες, πρέπει να έχουν ελαττώματα στην αρχή», είπε. «Έτσι δημιουργήσαμε σκόπιμα δύο χαρακτήρες που να μισούν ο ένας τον άλλον… Για να γίνει αυτό, πρέπει να είναι κάπως ακραίοι. Και οι δύο έχουν παραμεληθεί από το σύστημα, και σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, μαθαίνουν να γίνονται πιο μετριοπαθείς και να ακούν ο ένας τον άλλον - και κυρίως μαθαίνουν να αγαπούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 553 / position2: 837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb