ENTERTAINMENT

Πού είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του The O.C.

Ή αλλιώς του California Teens, όπως έκανε επιτυχία στην Ελλάδα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πού είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του The O.C.
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εποχές που τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου σε έβρισκαν καθηλωμένο στον καναπέ να βλέπεις με τη σειρά τις αμερικάνικες εφηβικές σειρές του Star έχουν από καιρό παρέλθει ....

Υπήρχαν πολλές σειρές που λάτρεψες στην εφηβεία και τη νεαρή σου ηλικία στα '00ς, αλλά λίγες ξεχώρισες πραγματικά. Μία από αυτές ήταν το The O.C. (California teens όπως έγινε γνωστό στη χώρα μας). Διαδραματιζόταν στο Orange County της Καλιφόρνια και αφορούσε τις ζωές μιας παρέας πλούσιων εφήβων, από όταν μπήκε στη ζωή τους ένας όμορφος έφηβος από τη φτωχογειτονιά του Chino.

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τέλος της σειράς, που βρίσκονται άραγε η Marissa, o Ryan, o Seth και η Summer;; 

Mischa Barton ως Marissa Cooper

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός Mischa Barton ενσάρκωσε την πρωταγωνίστρια Marissa, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που δεν της έλειπε τίποτα. Είχε σχέση με τον κούκλο του σχολείου, μια χαρούμενη ζάπλουτη οικογένεια και ήταν άριστη μαθήτρια, αρχηγός όλων των κοριτσιών στο κολέγιο που φοιτούσε. Δυστυχώς, είχε άσχημη κατάληξη ο χαρακτήρας της στη σειρά, αλλά που είναι σήμερα η γλυκιά, ξανθιά ηθοποιός; Μετά την αποχώρηση της από τη σειρά, η Βarton πήρε την κάτω βόλτα, αφού το 2007 συνελήφθη για οδήγηση χωρίς άδεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το 2009 νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. To 2017 κέντρισε και πάλι την προσοχή των μέσων όταν έγινε γνωστό ότι έπαθε κρίση αμόμ έξω από το σπίτι της, φωνάζοντας ότι η μητέρα της είναι μάγισσα και ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Η ίδια δήλωσε πως το ξέσπασμα αυτό ήταν αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής της εξόδου για τον εορτασμό των γενεθλίων της, όπου κάποιος της χορήγησε το χάπι του βιασμού και την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Adam Brody ως Seth Cohen

Ο ηθοποιός Adam Brody που πρώτα μάθαμε από το Grind (2003), υποδήθηκε τον φοβερά πλούσιο αλλά ντροπαλό, συνεσταλμένο και nerd, Seth. O Seth ήταν μοναχοπαίδι ενός ερωτευμένου ζευγαριού, της Kirsten και τoυ Sandy, εβραϊκής καταγωγής, παθιασμένος με την ιστιοπλοϊα, το σκέιτ, τα κόμικ και ...τη Summer Roberts. Ο έρωτάς του δε τον πρόσεχε όπως και κανένας άλλος, μέχρι που ήρθε στη ζωή και στο σπίτι του, ο Ryan. Ο Adam Brody γνώρισε μεγάλη επιτυχία με αυτό τον ρόλο και δημιούργησε σχέση και στην πραγματική ζωή με τη συμπρωταγωνίστριά του, Rachel Bilson. Δυστυχώς, μετά από μερικά χρόνια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με τον ίδιο να παντρεύεται και να φτιάχνει οικογένεα με την επίσης ηθοποιό (και κλώνο της Bilson), Leighton Mister (Blair Waldorf του Gossip Girl). Ο Brody εξακολουθεί να έχει μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα, ενώ τελευταία του ταινία ήταν το "Υποσχόμενη νέα γυναίκα".

Ben McKenzie ως Ryan Atwood

Ο McKenzie ήταν στην ουσία ο πρωταγωνιστής της σειράς. Υποδήθηκε τον Ryan, έναν παρία από το Chino της Καλιφόρνια. Η ζωή του, όμως, παίρνει άλλη τροπή όταν τον υιοθετεί η οικογένεια Cohen κι αποκτάει ευκατάστατους γονείς και έναν νέο αδερφό, τον Seth. Ερωτεύεται παράφορα τη Marissa Cooper, οι ταξικές διαφορές τους όμως είναι συχνά αγεφύρωτες, γεγονός που τους προκαλεί προβλήματα. Η σχέση τους έχει άδοξο τέλος, αφού η Marissa πεθαίνει στον πρότελευταίο κύκλο. Ο McKenzie είναι σήμερα 43 ετών, ενώ πρωταγωνίστησε και στις σειρές Gothan και Southland.

Rachel Bilson ως Summer Roberts

Η Bilson, αρχικά, δεν ήταν στο βασικό cast της σειράς, αλλά ο χαρακτήρας της Summer έγινε τόσο αγαπητός από το κοινό που από το 2ο κύκλο κι έπειτα λογιζόταν ως πρωταγωνίστρια και αναπόσπαστο μέλος της παρέας, με τον τελευταίο κύκλο να την κάνει ίσως το βασικότερο ρόλο. Η Summer ήταν η κολλητή φίλη της Marissa, πολύ πλούσια, πολύ fashionista και πολύ bitch. Έκρινε τους ανθρώπους από το πορτοφόλι και τη φήμη, μέχρις ότου γνώρισε τον Cohen και τον ερωτεύτηκε ειλικρινά. Τότε διαπιστώνουμε ότι δεν ήταν παρά μια ευαίσθητη ψυχή με αγάπη για τους γύρω της και καλή φίλη. Στον τελευταίο κύκλο, μάλιστα, βλέπουμε ότι αποκτά οικολογική συνείδηση, ενώ δυσκολεύεται να ξεπεράσει το θάαντο της κολλητής της φίλης. Η Bilson στην πραγματική ζωή,  αφότου χώρισε με τον Adam Brody, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Hayden Christensen (Anakin Skywalker από Star Wars), με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί και στη συνέχεια χώρισε. Έπαιξε σε αρκετές ταινίες και σειρές με μεγάλη επιτυχία στο Hart of Dixie. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 565 / position2: 1020
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb