ENTERTAINMENT

Δέσποινα Βανδή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της με μαγιό

Στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 14, 2022
Δέσποινα Βανδή: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της με μαγιό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Επίδαυρο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή με αφορμή την εμφάνιση του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την Αντιγόνη του Σοφοκλή όπου υποδύεται τον Κρέοντα.

Η Δέσποινα Βανδή είχε ήδη ταξιδέψει μαζί με τον 44χρονο ηθοποιό στα τέλη Ιουλίου στην Κρήτη, καθώς η παράσταση, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, είχε παρουσιαστεί στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο και στα Χανιά. Το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Αυγούστου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε την τραγουδίστρια στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου να κάνει το μπάνιο της μαζί με τον 9χρονο γιο του Βασίλη Μπισμπίκη, Μιχάλη, ενώ λίγες ώρες αργότερα παρακολούθησε από τις πρώτες σειρές την πρεμιέρα στο αργολικό θέατρο καταχειροκροτώντας τους συντελεστές και κοινοποιώντας μερικά σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Ανδρέας Ν. για το περιοδικό ΟΚ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην παραλία της Επιδαύρου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη αφού η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της.

Όπως φαίνεται αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα καλύτερα της τραγουδίστριας αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει διακοπές, έρωτα αλλά και δουλειά.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Ν. για το περιοδικό ΟΚ!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 215 / position2: 957
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb