ENTERTAINMENT

Κλέλια Ρένεση: Εξοργισμένη στέλνει μήνυμα για τη Γαύδο

«Αφήστε τον κόσμο να ζήσει»
Από το NEWSROOM
Κλέλια Ρένεση: Εξοργισμένη  στέλνει μήνυμα για τη Γαύδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Γαύδο βρίσκεται η Κλέλια Ρένεση όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Η ηθοποιός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πριν λίγες μέρες φάνηκε εκνευρισμένη με πρωτοβουλία του Δήμου Γαύδου όταν κλιμάκιο έκλεισε τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές.

Στην συνέχεια, και έπειτα από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε, επειδή πήγε διακοπές με το παιδί της στη Γαύδο και όχι σε κάποιο άλλο νησί με καλύτερες υποδομές, επανήλθε στα social media δίνοντας τη δική της απάντηση και τονίζοντας πως: «Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών…. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω απ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Η Κλέλια Ρένεση αυτή τη φορά επανήλθε και αναδημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται πως κλείνει το Δημοτικό Σχολείο Γαύδου. Στο μήνυμα της, η ηθοποιός ζητά από τους αρμόδιους να αφήσουν τον κόσμο να ζήσει και να μην εγκαταλείπουν την μεθόριο.

«Μωρέ αφήστε τον κόσμο να ζήσει/ δώστε στη μεθόριο ζωή κ παλμό, ενώστε τη σθεναρά με την υπόλοιπη Ελλάδα, μην ξεριζώνετε τους ανθρώπους, μην εγκαταλείπετε τη μεθόριο, είναι ότι πιο αγνό μας έχει απομείνει. Έχει να μας διδάξει πολλά! Δώστε κίνητρα για αποκέντρωση, δώστε δυνατότητα στους ανθρώπους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια στον τόπο τους…
Δώστε μια ευκαιρία στους γνωστικούς τόπους αυτούς να κρατηθούν με αξιοπρέπεια κ μα μην μεταμορφωθούν σε θέρετρα κ υπηρεσίες τουρισμού. Είναι αγώνας όλων μας να μείνουν τα νησιά μας ενεργοί οργανισμοί» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 347 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb