ENTERTAINMENT

Τις καλύτερες rom com θα τις βρεις στο Disney+

5+1 ρομαντικές ταινίες για να απολαύσεις με τις φίλες σου
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τις καλύτερες rom com θα τις βρεις στο Disney+
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καλύτερα sleepovers γίνονται καλοκαίρι στην πόλη με πίτσες, αναψυκτικά και αγαπημένες κομεντί στα αστικά μπαλκόνια. Εκεί που η ζέστη κάνει τα μπλουζάκια να κολλάνε πάνω σου, ξετυλίγονται μπροστά σου όμορφα love stories που σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις κι εσύ έναν μοναδικό έρωτα, έστω και απλά καλοκαιρινό.

Για σένα που διαθέτεις την πλατφόρμα της Disney+ είναι πολύ εύκολο να απολαύσεις μια ευρεία γκάμα από ρομαντικές κομεντί, στην οποία σίγουρα θα προστεθούν σύντομα ακόμα περισσότερες. 

Εμείς, πάντως, από την παρούσα λίστα, επιλέξαμε αυτές που ξεχωρίζουμε και σου τις παρουσιάζουμε ως λύσεις για τα καλύτερα #girlnights!

Why him?

Ενώ οι γονείς της κοπέλας του τον επισκέπτονται στην έπαυλή του, ο Laird ζητά από τον πατέρα της, Ned, τη συγκατάθεσή του για να την παντρευτεί. Αηδιασμένος από τη συμπεριφορά του και την επίδειξη πλούτου, ο Ned προσπαθεί να τον σταματήσει. Πρωταγωνιστεί ο James Franco. Θέλεις κι άλλο λόγο για να τη δεις; 

The Proposal

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η σκληροπυρηνική συντάκτρια Margaret έρχεται αντιμέτωπη με την απέλασή της από τη χώρα, πείθει τον βοηθό της Andrew να την παντρευτεί με αντάλλαγμα μια προαγωγή. Ωστόσο, όταν επισκέπτεται τη γενέτειρά του, αρχίζει να μαλακώνει και να αποκτά μεγαλύτερες ευαισθησίες ...

The Princess Diaries (1&2)

Στην πρώτη ταινία, η συνεσταλμένη Mia, μαθαίνει ότι είναι γόνος βασιλικής οικογένειας και αποφασίζει να επισκεφτεί τη γιαγιά της, Βασίλισσα Clarisse Renaldi στη Genovia, για να μάθει την καταγωγή της και να αποκτήσει πριγκιπικούς τρόπους και συμπεριφορά. Στη δεύτερη ταινία, η πριγκίπισσα Mia διεκδικεί το θρόνο της Genovia, όμως ένας δόλιος υποκόμης προσπαθεί να τη σταματήσει, καθώς ισχυρίζεται ότι μια ανύπαντρη πριγκίπισσα δε μπορεί να πάρει το θρόνο.

The Lizzie McGuire Movie

Πίσω στην εφηβεία και στο αγαπημένο μας ξανθό Disney Girl, Hilary Duff. Η ταινία που έκανε διάσημη παγκοσμίως την Hilary είναι άκρως κοριτσίστικη, εφηβική και πολύ λατρεμένη, αφού δίνει πίστη σε όλα τα νεαρά κορίτσια να ακολουθήσουν τα όνειρά τους!

Little Miss Sunshine

Μια οικογένεια αποφασίζει να ταξιδέψει διασχίζοντας όλη τη χώρα όταν η μικρή κόρη της θέλει να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, χωρίς να γνωρίζει τι της επιφυλάσσει το ταξίδι. Μια ιστορία με πολλά μαθήματα, γλυκιά, συγκινητική και όπως πρέπει να είναι μια καλή ταινία!

Freaky Friday

Ένα remake που άφησε εποχή με πρωταγωνίστριες τη μαμά Jamie Lee Curtis και την ατίθαση κόρη Lindsay Lohan, που μετά από έναν ομηρικό καβγά, μπάινει η μία στο σώμα της άλλης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 636 / position2: 1434
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb