ENTERTAINMENT

Εξοχικές κατοικίες των celebrities που σου κόβουν την ανάσα

Πόσο κοστίζει άραγε η έπαυλη του Robbie Williams στο Malibu;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Εξοχικές κατοικίες των celebrities που σου κόβουν την ανάσα
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε το καλοκαίρι και δε χάνουμε την ευκαιρία να επισκεπτόμαστε πανέμορφα ή κι εξωτικά μέρη δίπλα στη θάλασσα.

Ακόμα καλύτερα, όταν κάποιοι τυχεροί από εμάς, διαθέτουν εξοχικές κατοικίες μια ανάσα από την ακτή, είναι η καλύτερη λύση τις ζεστές μέρες για ξεκούραση και ανάσες δροσιάς.

Φυσικά, οι διάσημες προσωπικότητες δεν έχουν διαφορετικά γούστα, ίσως μόνο πιο  ... ακριβά! Πολλοί celebrities, λοιπόν, προκειμένου να εξασφαλίσουν άμεση πρόσβαση στα πιο αγαπημένα τους παραθαλάσσια (ή και όχι) μέρη, αγόρασαν υπέροχες βίλες όπου μπορούν να τις επισκέπτονται όταν κλέβουν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Δες παρακάτω τις πιο ξεχωριστές εξοχικές επαύλεις των διασήμων και μάθε πόσο τους κόστισε η αγορά τους ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Robbie Williams & Ayda Field στο Malibu

Οι πρώην κριτές του X Factor μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες και πρόσφατα ξόδεψαν 15,9 εκατομμύρια λίρες σε μια έπαυλη στο Malibu. Η ευρύχωρη κατοικία εκτείνεται σε 3.592 τ.μ. σε τρεις ορόφους, με γκουρμέ κουζίνα με μπαρ πρωινού και ξεχωριστή τραπεζαρία, καθώς και μια κύρια σουίτα κρεβατοκάμαρας με τη δική της μπανιέρα-υδρομασάζ και ιδιωτική βεράντα με θέα στον ωκεανό. Καθόλου άσχημα, δηλαδή!

Catherine Zeta Jones & Michael Douglas στο Bedford

H Catherine-Zeta Jones και ο Michael Douglas αποκαλούν επίσης αυτή τη μικρή, γραφική πόλη ... εξοχικό σπίτι. Αλλά, ενώ το ζευγάρι μπορεί να έχει "αγκαλιάσει τη ζωή στη μικρή, επαρχιακή πόλη, η κατοικία τους κάθε άλλο παρά ταπεινή είναι. Ο χώρος των 11,25 εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτει πισίνα, γήπεδο τένις και ... στάβλο! Ποιος να τους πει, τι;

Bruce Willis στο Bedford

Άλλη μια διασημότητα που ζει στο Bedford της Νέας Υόρκης; Ο Bruce Willis. Νωρίτερα φέτος, ο ηθοποιός έβαλε προς πώληση το 13.971 τετραγωνικών μέτρων στην αγορά για το εκπληκτικό ποσό 12,95 εκατομμυρίων δολαρίων.

George & Amal Clooney στη Λίμνη Como

Ο George και η Amal Clooney περνούν τα καλοκαίρια τους στην κατοικία τους στη λίμνη Como, τη Villa L'Oleandra. Η όμορφη ιδιοκτησία λέγεται ότι διαθέτει 25 δωμάτια, πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο τένις και είναι το μέρος όπου το ζευγάρι της A-List φιλοξένησε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για ένα μίνι διάλειμμα το καλοκαίρι του 2018. Το κόστος της κατοικίας του 18ου αιώνα ήταν 13,5 εκ. δολάρια, το 2001!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 326 / position2: 788
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb