ENTERTAINMENT

5 ταινίες που πρέπει να δεις στο Disney+

Η πλατφόρμα που ήρθε για να μείνει!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 ταινίες που πρέπει να δεις στο Disney+
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Disney+ ήρθε στην Ελλάδα και ήρθε .. . για να μείνει!

Μια πλατφόρμα με όλες τις αγαπημένες ταινίες που σε μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν (γερά παιδιά!), αλλά και ολόκληρες συλλογές από την Pixar, τη Marvel, το Star Wars και άλλα πολλά.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο ωραίες ταινίες που μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα, αν και είμαστε σίγουροι ότι έπονται κι άλλα...

10 things I hαte about you

Αγαπημένη κομεντί του 1999 με πρωταγωνιστές τον αείμνηστο Heath Ledger και τη Julia Styles, σε έναν σχολικό έρωτα άνευ προηγουμένου. Αξίζει, γιατί είναι ένας ύμνος στην παλιά, ατόφια, ειλικρινή καψούρα, με τους εγωισμούς, το πάθος, τους καβγάδες και τα όλα της!

Mary Poppins

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τσιμτσιμινι τσιμτσιμινι ...η πιο πρωτότυπη και ονειρεμένη νταντά στην ιστορία του κινηματογράφου είναι σίγουρα η Mary Poppins. Θα βρεις την παλιά, κλασική ταινία με την Julie Andrews, αλλά και την ...επιστροφή. Εννοείται πως δεν τίθεται σύγκριση, αλλά λέμε ...

Star Wars

Για τους φανατικούς ...το Disney+ αποτελεί παράδεισο, αφού υπάρχουν όλες οι ταινίες για να κάνεις το μαραθώνιό σου με την ησυχία σου! Υπάρχουν και μπόλικα extra επεισόδια για τους ακόμα .. πιο φανατικούς! May the force be with you!

Fantasia & Fantasia 2000

To Fantasia (1940) είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, η οποία αποτελείται από οκτώ τμήματα κινουμένων σχεδίων σε κομμάτια κλασικής μουσικής υπό τη διεύθυνση του Leopold Stokowski. Το 1999, κυκλοφορεί το Fantasia 2000, η φιλμική εικονογράφηση οκτώ γνωστών κομματιών της κλασικής μουσικής, μεταξύ των οποίων και ο "Μαθητευόμενος μάγος" από την πρώτη "Φαντασία". Θα γίνεις ξανά παιδί!

Inside Out

Τι θα γινόταν αν τα συναισθήματά σου είχαν συναισθήματα; Αυτό είναι το ερώτημα στο Inside Out, της πιο θεματικά φιλόδοξης από όλες τις ταινίες της Pixar. Μπαίνουμε μέσα στο κεφάλι της Riley, ενός 11χρονου κοριτσιού, και συναντάμε τους πολύχρωμους κατοίκους του: Χαρά, Λύπη, Φόβο, Αηδία και Θυμό. Αγωνίζονται να καθοδηγήσουν τη Ράιλι στις σημαντικές αλλαγές που προκύπτουν από τη μετακόμισή της, αφού οι γονείς της τη μετεγκαταστήσουν από τη Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό που είναι τόσο τέλειο στο Inside Out είναι πώς ο σκηνοθέτης Pete Docter και η ομάδα του βρήκαν έναν τρόπο να μιλήσουν άμεσα και κομψά στα παιδιά για την κατάθλιψη και τον απαραίτητο ρόλο που πρέπει να παίξει η θλίψη στη ζωή μας. Δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική ταινία, αλλά ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό εργαλείο για όλη την οικογένεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 323 / position2: 1157
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb