Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Τρία πράγματα στο σπίτι που μας αγχώνουν χωρίς να το καταλάβουμε

Το σπίτι ειδικά δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί άγχος

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2022

Τρία πράγματα στο σπίτι που μας αγχώνουν χωρίς να το καταλάβουμε

Το σπίτι είναι ο χώρος μας, οπότε πρέπει να μας προκαλεί ηρεμία και να μας χαρίζει ξεκούραση, ειδικά μετά από μια ημέρα με πολύ στρες.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις ή αντικείμενα στο σπίτι που να μας προκαλούν μεγαλύτερο άγχος, χωρίς μάλιστα να το καταλαβαίνουμε. Όπως τα τρία παρακάτω:

Πολλοί καθρέφτες

Αν έχετε έναν καθρέφτη σε κάθε δωμάτιο, θα ήταν καλό να το ξανασκεφτείτε. Οι ερευνητές του ινστιτούτου Ψυχιατρικής του Λονδίνου, αναφέρουν πως συχνά οι καθρέφτες προκαλούν άγχος για την εμφάνισή μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Ακατάστατο κρεβάτι

Σύμφωνα με έρευνες, το να φτιάχνετε το κρεβάτι σας το πρωί, ακόμα κι αν βαριέστε, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Όταν τακτοποιείτε την κρεβατοκάμαρά σας, θα είστε πιο ήρεμοι και θα έχετε έναν αρκετά καλύτερο ύπνο.

Χαλασμένα και σπασμένα αντικείμενα

Σίγουρα υπάρχει στο σπίτι ένα χαλασμένο αντικείμενο, ή σπασμένο, που για κάποιον λόγο δεν πετάμε, γιατί θεωρούμε μάλλον ότι δεν μας ενοχλεί. Οι ειδικοί αναφέρουν πως αυτό οφείλεται σε ένα αίσθημα έλλειψης, το οποίο καταλήγει σε άγχος.
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb