ENTERTAINMENT

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Θεέ μου σώσε με»

Πάσχει από νευραλγίας του τρίδυμου νεύρου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Θεέ μου σώσε με»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Travis Barker εισήχθη στο νοσοκομείο West Hills την Τρίτη το πρωί για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Προφανώς, το ιατρικό πλήρωμα στο West Hills ένιωσε ότι χρειαζόταν πρόσθετη φροντίδα, επειδή στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai. Το πρωί της Τρίτης ο τραγουδιστής έγραψε στο Twitter: «Θεέ μου σώσε με»

Σύμφωνα με μια ομολογία, ο ντράμερ των Blink-182 πάσχει από νευραλγία τριδύμου. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, η νευραλγία του τριδύμου είναι ένας ξαφνικός, έντονος πόνος στο πρόσωπο. Συχνά περιγράφεται ως οξύς πόνος σαν ηλεκτροπληξία στη γνάθο, τα δόντια ή τα ούλα.

"Συνήθως συμβαίνει σε σύντομες, απρόβλεπτες στιγμές που μπορεί να διαρκέσουν από λίγα δευτερόλεπτα έως περίπου 2 λεπτά. Οι πόνοι σταματούν τόσο ξαφνικά όσο ξεκινούν."

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

"Στις περισσότερες περιπτώσεις, η νευραλγία του τριδύμου επηρεάζει μόνο τη μία πλευρά του προσώπου, με τον πόνο να γίνεται συνήθως αισθητός στο κάτω μέρος του προσώπου. Πολύ περιστασιακά ο πόνος μπορεί να επηρεάσει και τις δύο πλευρές του προσώπου, αν και όχι συνήθως ταυτόχρονα". Ο ίδιος έχει πει για αυτό "Εχω νευραλγία τριδύμου. Έχετε ακούσει γι 'αυτό; Είναι το χειρότερο. Λέγεται η ασθένεια της αυτοκτονίας." Η νευραλγία του τριδύμου μπορεί να είναι τόσο έντονη και βασανιστική ώστε να οδηγήσει στην αυτοκτονία. 

Λίγα λεπτά αφότου η είδηση ​​έγινε πρωτοσέλιδο, η 16χρονη κόρη του, Alabama, δημοσίευσε στο Instagram story της, «Στείλτε τις προσευχές σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 355 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb