ENTERTAINMENT

Mente Fuerte: Ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2022
Mente Fuerte: Ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι έχουν «φουντώσει» για τα καλά το τελευταίο διάστημα. Οι κοινές τους εμφανίσεις αλλά και το γεγονός πως η ηθοποιός πόζαρε γυμνόστηθη στην αγκαλιά του ράπερ για το εξώφυλλο του τελευταίου cd ήρθαν ως… κερασάκι στην τούρτα για να βάλουν περαιτέρω «φωτιά» στις φήμες αυτές. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ούτε όμως την έχουν διαψεύσει.

Η Μαρία Σολωμού αποφάσισε να καλέσει τον Mente Fuerte στο podcast της και οι δυο τους τα είπαν σαν καλοί φίλοι και φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ τους. Το μεγαλύτερο πείραγμα όμως ήρθε από το στόμα του Mente Fuerte που κατάφερε να κάνει την Μαρία Σολωμού να πνιγεί.

«Αυτά τα τραγούδια που έχει μέσα στον δίσκο σου…», ξεκίνησε να του λέει η Μαρία Σολωμού, με τον ίδιο να απαντά: «Τα έχω γράψει όλα για σένα αγάπη μου…».

Τα αιχμηρά σχόλια για τον Snik

Όσον αφορά στα επεισόδια στα βραβεία MAD, ο Mente Fuerte απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα #MadVMA22. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik, βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».

«Σίγουρα οι διαφορές δεν πρέπει να λύνονται έτσι. Αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες και λες ότι είσαι τόσο μάγκας, βγες έξω από την διοργάνωση. Εκεί μέσα υπήρχαν παιδιά, γυναίκες και άνθρωποι που δεν έπρεπε να ζήσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι. Βγες έξω και παίξε μπουνιές εκεί. Μια φορά σαν άντρας και φάει ξύλο. Όλοι έχουμε φάει ξύλο», πρόσθεσε ο ράπερ.

Mente Fuerte: Η φιλία με τον Mad Clip

Σχετικά με τον Mad Clip, τόνιοσε: «Ό,τι κι αν έλεγε στα κομμάτια του, ο Mad Clip ήταν το παιδί που θα μίλαγε στον σερβιτόρο, στον λαντζιέρη και στον ιδιοκτήτη το ίδιο. Εκεί είναι η μαγκιά και η μαγεία. Με τον Mad ήμασταν φίλοι. Είχαμε παρεξηγηθεί πολλές φορές σίγουρα, γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι, αλλά αγαπιόμασταν πραγματικά».

Mente Fuerte: Ρώτησε στη… ψύχρα την Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του

Για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα προς το πρόσωπό της Μαρίας Σολωμού, ο Mente Fuerte είπε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος της συζήτησης, ο Mente Fuerte αποφάσισε να κάνει εκείνος μια ερώτηση στη Μαρία Σολωμού, η οποία την.. έπνιξε: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», τη ρώτησε κι εκείνη έβγαλε το νερό που έπινε και άρχισε να κάνει βόλτες στο στούντιο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 719 / position2: 2453
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb