Στο φως ακόμη μια καταγγελία σε βάρος της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου για τραυματική γυναικολογική εξέταση

Την κατήγγειλε ανήλικη ασθενής!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2022
Στο φως ακόμη μια καταγγελία σε βάρος της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου για τραυματική γυναικολογική εξέταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντιμέτωπη με εισαγγελική έρευνα για τις κατηγορίες για βιασμούς, πράξεις της φέρονται να διαπράχθηκαν στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως γυναικολόγου, βρίσκεται η ελληνικής καταγωγής Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, υφυπουργός Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Συνεργασιών της κυβέρνησης Μακρόν.

Η νέα καταγγελία

Πέρα από τις τρεις γνωστές καταγγελίες, η εφημερίδα Liberation έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμη μια κατάθεση, μιας γυναίκας, η οποία καταγγέλλει τη Ζαχαροπούλου, για τραυματική εξέταση η οποία έγινε όταν αυτή ήταν 17 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα σε άλλα λέει η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τη Liberation: «Ήμουν 17 ετών και εκείνη ήταν γύρω στα 40. Μόλις είχα μάθει ότι είχα ενδομητρίωση και είχε τη φήμη ειδικού. Λόγω αυτής της αύρας, νόμιζα ότι μπορούσα να την εμπιστευτώ, αλλά έκανα λάθος».

Μαζί με τον Avi Bitton, δικηγόρο που έχει συνηθίσει να ασχολείται με υποθέσεις σεξουαλικής βίας, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας σήμερα 22 ετών, κατέθεσε ότι ήταν ανήλικη κατά τη στιγμή του τραυματικού ραντεβού της με τη δρα Ζαχαροπούλου.

Χτες, η υφυπουργός στην πρώτη της δήλωση, αντέδρασε στις κατηγορίες για βιασμό που της αποδίδονται, χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες», όπως μεταδίδει το ΒFMTV.

Σημειώνεται πως η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για κακοποίηση όσο ήταν γυναικολόγος. Τον τελευταίο μήνα κατατέθηκαν δύο μηνύσεις ενώ υπάρχει και μία τρίτη καταγγελία εις βάρος της, για «διείσδυση χωρίς συναίνεση», στο πλαίσιο της άσκησης του επαγγέλματός της ως γυναικολόγου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 290 / position2: 546
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb