ENTERTAINMENT

5 διάσημοι που παντρεύτηκαν δυο φορές τον ίδιο άνθρωπο

Τοξικές σχέσεις που τελείωσαν πολύ αργά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 διάσημοι που παντρεύτηκαν δυο φορές τον ίδιο άνθρωπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξικές σχέσεις που τελείωσαν πολύ αργά, σχέσεις που δεν έπρεπε μάλλον καν, να αρχίσουν και άλλες ιστορίες του Χόλιγουντ

ELIZABETH TAYLOR

Στη μακρά ιστορία των ρομάντζων του Χόλιγουντ, η ταραχώδης σχέση μεταξύ της Taylor και του Burton παρέμεινε αντικείμενο γοητείας. Το ζευγάρι ήταν αρχικά παντρεμένο για μια δεκαετία από το 1964-1974. Μετά από ένα σύντομο χωρισμό, ξαναπαντρεύτηκαν το 1975 και έμειναν παντρεμένοι μέχρι τον επόμενο χρόνο. Μετά από αυτό, τόσο ο Burton όσο και η Taylor πέρασαν σε πολλούς διαφορετικούς συντρόφους, κλείνοντας συνολικά δεκατρείς γάμους μεταξύ των δύο τους.

LARRY KING 

Στη μακρά, τηλεοπτική του καριέρα, ο King έχει συνηθίσει να χωρίζει τις γυναίκες του και να τα φτιάχνει με... νεότερα μοντέλα περίπου μία φορά κάθε δεκαετία. Στην περίπτωση της τρίτης συζύγου του, Alene Akins, το πρώην κουνελάκι του Playboy παντρεύτηκε αρχικά τον King το 1961. Το ζευγάρι χώρισε το 1963 μόνο για να επανασυνδεθεί το 1969. Έμειναν παντρεμένοι μέχρι το 1972. 

ROBERT WAGNER 

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Wagner ήταν αυτός που πέταξε το σώμα της Natalie Wood από τη βάρκα τους μέσα στη νύχτα το 1981, αλλά μετά από δύο δεκαετίες θυελλώδους έρωτα, οι φήμες δείχνουν ότι ο ίδιος ο Βάγκνερ έβαλε τέλος στον δεύτερο γάμο τους. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1957, η Wagner και η Wood χώρισαν το 1962. Ξαναπαντρεύτηκαν το ’72 και παρέμειναν έτσι μέχρι τον πρόωρο θάνατό της στη θάλασσα εννέα χρόνια αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΜΙΝΕΜ

Όποιος έχει ακούσει ένα τραγούδι του Eminem που έγινε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, πιθανότατα γνωρίζει καλά τη δηλητηριώδη σχέση του Marshall Mathers (Eminem) με την πρώτη του σύζυγο Kim Scott. Αρχικά παντρεμένος από το 1999 έως το 2001, η Scott και ο Eminem συμφιλιώθηκαν το 2006 αφού είχε περάσει τα προηγούμενα πέντε χρόνια αποκαλώντας την "τρελή". Ωστόσο, η συμφιλίωση τους δεν κράτησε πολύ, καθώς το ζευγάρι χώρισε αργότερα το 2006.

BARBARA WALTERS

Η Barbara Walters είναι, φυσικά, γνωστή ως μία από τις πρώτες εξέχουσες γυναίκες δημοσιογράφους της τηλεόρασης. Όταν παντρεύτηκε τον Merv Edelson, τον άντρα που έκανε την παραγωγή των The Waltons and Dallas, το 1981 μετά από μια μακρά σχέση, φαινόταν το τέλειο ταίρι. Για τρία χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε το 1984 μόνο για να ξαναβρεθούν μαζί το 1986. Ο δεύτερος γάμος τους κράτησε έξι χρόνια, μέχρι το 1992.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 609 / position2: 1773
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb