ENTERTAINMENT

Είναι αυτή η σκηνή η καλύτερη του Stranger Things; Ναι είναι.

Έγραψε ιστορία στην τηλεόραση; Έγραψε.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Είναι αυτή η σκηνή η καλύτερη του Stranger Things; Ναι είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η στιγμή όπου ένας δαίμονας εισχωρεί στο μυαλό μιας εκ των πρωταγωνιστών.

Είναι και η στιγμή όμως που η μουσική αρχίζει να παίζει στα αυτιά της και ανοίγει την πόρτα σε εκείνο το σημείο του μυαλού της που όλα μπαίνουν επιτέλους σε σειρά.

Από τη στιγμή που η μουσική εισχωρεί στον εγκέφαλο, ενεργοποιεί πολλές διαδικασίες του νευρικού συστήματος στο πέρασμά της, από όλες τις πλευρές του εγκεφάλου ταυτόχρονα.Και τότε, μαγικά πράγματα συμβαίνουν.

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η σκηνή στο Stranger Things;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφενός γιατί η ύπαρξη της συγκεκριμένης μουσικής δημιούργησε ένα "νέο βίντεο κλιπ" για το ούτως ή άλλως συγκλονιστικό τραγούδι της Kate Bush που έδωσε έξτρα ζωντάνια και δυναμικότητα στην εικόνα.

Αφετέρου γιατί η ηθοποιός Sadie Elizabeth Sink είναι τόσο καλή υποκριτικά στο ρόλο της ως Max.

Μόνο όταν η Max, κοιτάζει κυριολεκτικά τον θάνατο κατάματα, επιτρέπει στον εαυτό της να αγκαλιάσει όλο το συναίσθημα που έχει κλειδώσει μέσα της. Καθώς ο Vecna ετοιμάζεται να την πάρει μαζί του στο Upside Down, η Max ανατρέχει στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με αγαπημένα πρόσωπα.

Είναι εκείνη η στιγμή που σπάει τον έλεγχο του Vecna επάνω της, επιτρέποντάς της να τρέξει προς τους φίλους της που προσπαθούν απεγνωσμένα να τη σώσουν.

«Ήθελε να τα παρατήσει... Αλλά οι φίλοι της εμφανίζονται εκεί για αυτή, και νομίζω ότι αυτό είναι που τη βοηθάει πραγματικά», λέει η Sink για τη στιγμή. «Είναι κάποια που πονάει πολύ. Το να τη βλέπεις να τα καταφέρνει, αυτό είναι πραγματικά εμπνευσμένο». 

Όπου Vecna, βάλε τους δικούς σου δαίμονες - γιατί κατά βάθος, όλοι έχουμε έναν που ζει μέσα μας. Και ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε όταν κάτι μας ρουφάει την ενέργεια, είναι να ανατρέξουμε σε όσα και όσους αγαπάμε - και να τρέξουμε, όπως η Max, προς το φως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 255 / position2: 562
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb