ENTERTAINMENT

Aυτός ο γιατρός έγινε διάσημος αλλάζοντας τις φωνές των ανθρώπων

Mετά τις επεμβάσεις στο πρόσωπο, η νέα μόδα είναι οι επεμβάσεις φωνής
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτός ο γιατρός έγινε διάσημος αλλάζοντας τις φωνές των ανθρώπων

Θα θέλατε ποτέ να είχατε τη βαθιά φωνή του James Earl Jones; Λοιπόν, ίσως αυτός είναι ένας ανέφικτος στόχος, αλλά αν είστε διατεθειμένοι να βάλετε το μαχαίρι για μια πιο βαθιά ή υψηλότερη φωνή, υπάρχει ένας χειρουργός στην Τουρκία που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δρ Kursat Yelken εκτελεί επεμβάσεις εμβάθυνσης φωνής εδώ και 15 χρόνια και ισχυρίζεται ότι η ζήτηση για τη διαδικασία έχει αυξηθεί.

Αυτήν τη στιγμή χειρουργεί 100 – 150 άτομα το χρόνο, από στελέχη που θέλουν να αλλάξουν τη φωνή τους για να ακούγονται πιο δυναμικά, μέχρι τρανς άτομα που θέλουν να κάνουν τη φωνή τους να ταιριάζει με το νέο τους φύλο.

Ο Τούρκος γιατρός, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, μπορεί να τροποποιήσει τον τόνο και τον τόνο των ασθενών, δίνοντάς τους μια βαθύτερη ή υψηλότερη φωνή, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. 

«Η φωνή είναι αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής εικόνας κάποιου και το να νιώθεις άβολα με τη φωνή του μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική ή την προσωπική ζωή ενός ατόμου καθώς και την αυτοπεποίθησή του», είπε πρόσφατα ο Δρ Yelken στο Jam Press. Για παράδειγμα, τα άτομα που εργάζονται σε διοικητικές θέσεις μπορεί να χρειάζεται να ακούγονται πιο έγκυρα, επομένως μπορεί να θέλουν να έχουν μια πιο βαθιά ή πιο αρρενωπή φωνή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξηγώντας τη διαδικασία με απλούς όρους, ο Δρ Yelken είπε ότι ξεκινά με μια τομή στο κάτω μέρος του λαιμού, ακολουθούμενη από τη δημιουργία μιας «νησίδας χόνδρου» στον χόνδρο του θυρεοειδούς, ο οποίος επίσης ωθείται προς τα πίσω για να κάνει τη φωνή να ηχεί βαθύτερη. Η διαδικασία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια τοπικής αναισθησίας, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να επιλέξουν τον τόνο και τον τόνο που προτιμούν δοκιμάζοντας τη νέα τους φωνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 442 / position2: 1092
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb