ENTERTAINMENT

Μαρία Κίτσου ‑ Αγριες Μέλισσες: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ‑ Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες»

Καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) η Ελένη Κίτσου
Από το NEWSROOM
Μαρία Κίτσου ‑ Αγριες Μέλισσες: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ‑ Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) η Μαρία Κίτσου, με την αγαπημένη ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες να μιλάει για τη ζωή, τους ρόλους, την καριέρα της, αλλά και όσα δεν έχουμε δει από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

«Είμαι ευαίσθητη αλλά του δίνω και καταλαβαίνει. Με την πρώτη ευκαιρία είμαι και γλετζές, θα κάνω και τα αστεία μου, και καραγκιόζης θα είμαι και η ψυχή της παρέας και όλα» είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου στην Ελένη Μενεγάκη.



«Μου αρέσει πάρα πολύ να ντύνομαι και να γίνομαι ο ρόλος. Σε κάθε ρόλο που παίζω παίρνω στοιχεία του και τα κάνω δικά μου. Προσπαθώ να μη φαίνεται ο χαρακτήρας μου και να γίνομαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι τη μανιέρα. Δεν μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα. Θέλω κάθε φορά άλλες προκλήσεις και να ενδύομαι διαφορετικούς ρόλους, να πέσω διαφορετικές καταστάσεις και να γίνομαι κάθε φορά αγνώριστη. Βρήκα κοινά στοιχεία με τη Λενιώ αλλά ήθελα να είμαι αγνώριστη. Ήθελα να υποδυθώ μία χωριατοπούλα με το τραγανό και την δυναμικότητα και ταυτόχρονα ευαίσθητη, με τις αρχές της. Όποιος με γνωρίσει στη ζωή δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα του χωριού. Έχω παίξει πολύ αστικές κοπέλες και αριστοκράτισσες», ανέφερε σχετικά με τον ρόλο της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες.

«Και στις κλειστές μου ακόμα, είμαι άνθρωπος που θα έχει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους, που δεν θα φορτώσει το πρόβλημά του. Όταν έχω τις μαύρες μου μου λένε οι φίλοι μου ότι δεν φορτώνω τη μαυρίλα μου, δεν νιώθουν βάρος. Δεν μου αρέσει να το κάνω στους άλλους, θα το περάσω μόνη μου. Θα μοιραστώ το βάρος μου αλλά δεν θα κάνω τον άλλον να νιώσει ασφυκτικά. Στη δουλειά μου δεν επιτρέπω ποτέ να φανεί. Είμαι σκυλί σε αυτό. Δεν θα ξεσπάσω ποτέ τα νεύρα μου και τα προβλήματά μου.

Θα κρυφτώ στο λαγούμι μου και θα το περάσω μόνη μου. Είναι σαν να έχω δύο εαυτούς: ο άνθρωπος του καθήκοντος που μπαίνει στον αυτόματο γιατί είμαι τελειομανής και όταν αποσυρθώ από τα φώτα, από τη δουλειά, εκεί γλείφω τις πληγές μου ας πούμε και είμαι έτοιμη την επόμενη μέρα να είμαι πάλι στις επάλξεις», αποκάλυψε η ηθοποιός.




Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες» πρόσθεσε: «Την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Από όταν μου έστειλαν τα σενάρια την ερωτεύτηκα. Έπαθα σοκ. Βρήκα κάτι που δεν είχα δει μέχρι τότε στην ελληνική τηλεόραση. Κάτι με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα. Δεν ξέρω το φινάλε. Τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελικά επεισόδια. Μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω γιατί έχω τρομερό όγκο δουλειάς κι έχω τρελαθεί. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει. Άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου. Έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».





Τέλος, για τη συνεργασία της με τον 
Βασίλη Μπισμπίκη σημείωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό με την κακοποίηση. Ταυτόχρονα βγήκαν τα γεγονότα στον καλλιτεχνικό κόσμο. Με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής. Τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Κανονικότα. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό, να το ζήσουμε όλο και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb