CELEBS

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Επέστρεψε στην Ελλάδα

Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2022
Survivor: Η πρώτη συνέντευξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tην Κυριακή (15/05) το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για λόγους υγείας. Η απόφαση της ηθοποιού ξάφνιασε δυσάρεστα τους συμπαίκτες της οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να την χαιρετήσουν αφού η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν στο νοσοκομείο όταν αποφάσισε να φύγει με την σύμφωνη γνώμη των ιατρών.

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και οι δηλώσεις της είναι γεμάτες «καρφιά».

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την αποχώρησή της από το Survivor.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολιάζοντας τον Τάκη Καραγκούνια και την Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Ο Τάκης σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι δηλώσεις της θα προβληθούν αύριο (18/5) στο «Love it».

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλο και φυσικά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 567 / position2: 1318
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb