ENTERTAINMENT

Διάσημες που βγαίνουν και με τα δύο (παραδοσιακά) φύλα

Δεν δηλώνουν straight ή bi απαραίτητα, αλλά είναι ανοιχτές στο dating
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες που βγαίνουν και με τα δύο (παραδοσιακά) φύλα
Photo via 21Motoring

Όπως ανέφερε κάποτε ο Woody Allen, «Η αμφιφυλοφιλία διπλασιάζει αμέσως τις πιθανότητές σου για ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου». Το να είσαι ανοιχτός σε σχέσεις του αντίθετου και του ίδιου φύλου, όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητές σου να βρεις ραντεβού, αλλά σου δίνει επίσης την ελευθερία να μην εστιάζεις στο φύλο αλλά στην προσωπικότητα ενός ατόμου.

Εμείς φτιάξαμε μια λίστα με τις διασημότητες που αποφάσισαν να το ακολουθήσουν και να βγουν ραντεβού με άτομα διαφορετικών φύλων.

Kristen Stewart

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@kristenstewartx)

Η σταρ του Twilight, Kristen Stewart, ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό για τη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson. Ωστόσο, η ηθοποιός ήταν πάντα ανοιχτή σε γνωριμίες με το ίδιο φύλο, μπερδεύοντας τους θαυμαστές της με τις προτιμήσεις της. Όπως σημείωσε η Kristen, «Ήμουν ετεροφυλόφιλη για πολύ καιρό και δεν ήμουν σε φάση bi όταν άρχισα να βγαίνω με άτομα του ίδιου φύλου. Αν δεν πεις τις λέξεις, επειδή οι λέξεις έχουν σημασία, δεν έχεις ξεφύγει ακόμα». Τώρα, η Kristen αρραβωνιάζεται τον σεναριογράφο Dylan Meyer.

Cynthia Nixon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Η σταρ του Sex and the City, Cynthia Nixon, είχε στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με τον δάσκαλο Danny Mozes και έχουν μαζί 2 παιδιά. Ωστόσο, η Cynthia δεν έβγαινε ποτέ με γυναίκες μέχρι που ερωτεύτηκε την Christine Marinoni.

Σχετικά με την αλλαγή της στις προτιμήσεις των εραστών της, είπε: «Δεν νιώθω πραγματικά ότι έχω αλλάξει. Ήμουν με άντρες όλη μου τη ζωή και ποτέ δεν είχα ερωτευτεί γυναίκα. Αλλά όταν το έκανα, δεν μου φαινόταν τόσο παράξενο. Είμαι απλώς μια γυναίκα ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα». Τώρα και οι δύο γυναίκες είναι ευτυχισμένες και παντρεμένες.

Miley Cyrus

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Η τραγουδίστρια Miley Cyrus είναι γνωστή για το ότι μιλά ανοιχτά για θέματα που σχετίζονται με το φύλο, την ταυτότητα και την έρωτα. Αν και είχε μακροχρόνια σχέση με τον Leam Hamesworth, με τον οποίο ήταν παντρεμένη, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως straight.

Όπως σημείωσε η Miley: «Οι άνθρωποι ερωτεύονται τους ανθρώπους, όχι το φύλο, την εμφάνιση, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό με το οποίο είναι κάποιος ερωτευμένος υπάρχει σε πνευματικό επίπεδο». Μετά τον χωρισμό της με τον Leam, η τραγουδίστρια έβγαινε με την blogger Kaitlynn Carter, ωστόσο χώρισαν αργότερα.

Shailene Woodley

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shailene woodley (@shailenewoodley)

Σε όλη της τη ζωή, η ηθοποιός Shailene Woodley, από όσο γνωρίζουμε, έβγαινε κυρίως με άντρες, αλλά κάποτε εθεάθη με την Isidora Goreshter, με την οποία θα μπορούσε να είχε μια ρομαντική σχέση. Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς κολλητές.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να της αρέσουν οι γυναίκες, καθώς όπως: «Ερωτεύομαι τους ανθρώπους με βάση το ποιοι είναι, όχι με βάση το τι κάνουν ή το φύλο τους». Τώρα, η ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένη με τον αρχηγό των Green Bay Packers, Aaron Rodgers.

Lindsay Lohan

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Lindsay Lohan είναι γνωστή για τις σχέσεις της με άνδρες και γυναίκες. Για κάποιο διάστημα έβγαινε με μια γυναίκα DJ, τη Samantha Ronson.

Ωστόσο, παρά αυτή την εμπειρία της, η Lindsay αυτοπροσδιορίζεται ως straight: «Ξέρω ότι είμαι ετεροφυλόφιλη. Έχω βγει με κορίτσια και είχα σχέση με ένα από αυτά. Αλλά νομίζω ότι έπρεπε να το ζήσω αυτό και νομίζω ότι έψαχνα για κάτι διαφορετικό». Τώρα, η ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένη με τον Bader Shammas.

Demi Lovato

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Η τραγουδίστρια Demi Lovato ήταν γνωστή για τις σχέσεις της με άντρες. Η σταρ μάλιστα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Max Ehrich το 2020, αλλά λίγο αργότερα το ζευγάρι χώρισε. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η Demi παραδέχεται ότι μπορεί να νιώσει ερωτική έλξη για άτομα όλων των φύλων. Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια φαίνεται να έβγαινε με μια DJ, την Lauren Abedini, αλλά προς το παρόν παραμένει single.

Cara Delevingne

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του ότι η αγάπη δεν έχει φύλο. Η λίστα συντρόφων της μέχρι στιγμής περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες, μεταξύ των οποίων είναι οι Harry Styles, Jake Bugg και Ashley Benson. Μιλώντας για τις προτιμήσεις της, το μοντέλο λέει ότι αποφεύγει τις ταμπέλες και η αγάπη της είναι συγκεκριμένά για τον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 491 / position2: 5149
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb