SKIN CARE

Glazed donut: Τι είναι το νέο skincare trend και πως θα το κάνεις

Οι celebrities το λατρεύουν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Glazed donut: Τι είναι το νέο skincare trend και πως θα το κάνεις
@haileybieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To glazed donut trend ήρθε για να μείνει. 

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη φράση “glazed donut”; Ένα λαχταριστό λαμπερό donut με γλάσσο. Κι όμως, η τάση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το γλυκό, αλλά μας το θυμίζει. Οι celebrities λατρεύουν αυτό το trend και προσπαθούν να το πετύχουν.

Τι είναι το glazed donut trend

Πρόκειται για μια τάση στο skincare, η οποία αποκτά ολοένα και περισσότερες θαυμάστριες. Παρομοιάζει τη γυαλάδα και τη λάμψη ένος καλογυαλισμένου donut με την επιδερμίδα του προσώπου. Αυτή η απαλή υφή του γλάσου, είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούν να πετύχουν όλες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

H Hailey Bieber, είχε δηλώσει κάποια στιγμή ότι θέλει να πηγαίνει για ύπνο μόνο αν έχει πετύχει αυτήν την γυαλάδα του glazed donut. Από αυτά που βλέπουμε στα social media της, το πετυχαίνει. Αποτελεί μια από τις διάσημες που ασχολούνται με τον τομέα της ομορφιάς πολύ ενεργά. Μάλιστα, ετοιμάζει και τη δική της εταιρεία. 

Πως θα το πετύχεις

Για να πετύχεις αυτήν την τάση, τη φυσική γυαλάδα, χρειάζεσαι ενυδατικά προϊόντα. Serums με υαλουρονικό οξύ, ενυδατικά έλαια και κρέμες, είναι ιδανικά γι’ αυτό. Φυσικά, πρώτα πρέπει να καθαρίζεις καλά την επιδερμίδα σου το βράδυ, πριν προχωρήσεις στη ρουτίνα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb