SKIN CARE

Μήπως κάνεις αυτό το λάθος με το dry brushing;

Πρόσεξε αυτό το βήμα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Μήπως κάνεις αυτό το λάθος με το dry brushing;
@universo_estetica_spa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To dry brushing μπορεί να είναι σωτήριο για το δέρμα σου, αλλά πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. 

Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια, το skincare μας έχει απασχολήσει πολύ περισσότερο από παλαιότερα. Πολλές γυναίκες, έχουν επενδύσει σε προϊόντα ομορφιάς και θεραπείες ιατρικές. Ακόμα περισσότερο, δίνουν παραπάνω χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς τους. 

Ολοένα και περισσότερα tips ομορφιάς, αλλά και τεχνικές παλιές και νέες εμφανίζονται και γίνονται viral. Ανάμεσα στις τεχνικές που λατρεύουν και πολλές celebrities και έχουν γίνει πιο δημοφιλείς τελευταία, είναι και το dry brushing. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Thompson (@andrea.thompson)

Τι είναι το dry brushing;

Πολλές διάσημες και μη, είναι πολύ μεγάλες fans της απολέπισης με τη βούρτσα. Αυτό κάνει στην ουσία το dry brushing. Έχουμε πει περισσότερα και αναλυτικότερα (δες εδώ). Το dry brushing είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα, συνήθως πριν το ντους. Με μια καλή βούρτσα με μεγάλη λαβή, κατά προτίμηση, θα φτάσεις και το πίσω μέρος του σώματός σου.

Η Miranda Kerr, διάσημο μοντέλο και ιδιοκτήτρια της Kora Organics, είναι λάτρης της τεχνικής. Όπως υποστηρίζει: “Είναι ένας καλός τρόπος να ενισχύσουμε την κυκλοφορία του αίματος, να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να νιώσουμε αναζοωγονημένες”.

Τι πρέπει να προσέξεις για να μην κάνεις λάθος

Καλό το dry brushing, αλλά αν δεν το κάνεις σωστά, δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Αυτό που ίσως ξεχνάς σαν τελικό step είναι η ενυδάτωση. Πρέπει οπωσδήποτε να απλώσεις μια extra ενυδατική κρέμα μετά από τη διαδικασία, ή αν κάνεις και ντους, μετά το ντους. Έτσι, θα αναπληρωθεί το νερό που χρειάζεται η εξωτερική στοιβάδα του δέρματός σου και θα βοηθήσεις τον επιδερμικό φραγμό να επανέλθει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb