ENTERTAINMENT

Ένα αντικείμενο της έδειξε ότι το ραντεβού της είχε παράλληλη σχέση

Το βίντεο στο Tik Tok που έχει δημιουργήσει διαφωνίες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ένα αντικείμενο της έδειξε ότι το ραντεβού της είχε παράλληλη σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Viral έγινε το βίντεο μιας γυναίκας από την Αμερική στο Tik Tok, καθώς η ίδια εξηγεί τη θεωρία της για το πως αντιλήφθηκε, από ένα και μόνο αντικείμενο, ότι ο άντρας που είχε ραντεβού, είχε σχέση με άλλη.

Πολλά από τα σχόλια που έγιναν στο βίντεο της, έλεγαν ότι συμφωνούν μαζί της, ενώ κάποιοι άλλοι την βρήκαν υπερβολική. Η Jess από την Αριζόνα όμως, επέμενε στην άποψη της και για αυτό και ανέβασε φωτογραφίες από τον χώρο του τύπου, ενώ το βίντεο της μέσα σε μόλις λίγες ώρες, συγκέντρωσε πάνω από 90.000 likes. Στη λεζάντα του, η κοπέλα έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάνω που νόμιζα ότι είναι χαριτωμένος. Δεν μπορείς να μου πεις πως αυτό το δωμάτιο ανήκει σε άντρα».

Πως όμως η διακόσμηση του δωματίου του ανθρώπου που μιλούσε, την έκανε να ψιλιαστεί ότι δεν ήταν αυτός που της παρουσιαζόταν; Στο βίντεο στο Tik Tok, η νεαρή κοπέλα παρουσίασε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον άντρα, ο οποίος μάλιστα της είχε στείλει μια φωτογραφία από την άδεια πλευρά του κρεβατιού και της είπε ότι η θέση της είναι εκεί.

Η ίδια όμως, παρατηρώντας καλά την φωτογραφία, υποψιάστηκε ότι ο άνθρωπος που βγαίνει, κατά πάσα πιθανότητα έχει παράλληλη σχέση με κάποια άλλη, μιας και πρόσεξε ένα διακοσμητικό που έγραφε «Love». Θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο ταιριάζει περισσότερο σε μια θηλυκότητα, παρά σε έναν straight άντρα, αντιλήφθηκε ότι κάποια γυναίκα θα του είχε κάνει δώρο. Επίσης, της έκαναν μεγάλη εντύπωση τα πολύ λευκά και καθαρά σεντόνια και σκεπάσματα που αυτός είχε.

@jsxhxa Just when I thought he was being cute, you can’t tell me this is a man’s room 😂😂 #rip ♬ Crazy - Patsy Cline

Σίγουρα υπάρχουν και άντρες που είναι πολύ καθαροί και κολλημένοι με την τελειότητα, όπως και γυναίκες, αλλά η Jess δε φάνηκε να πιστεύει και πολύ ότι όλα αυτά ήταν τυχαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 678 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb