ΜΟΔΑ

Met Gala: Τι είναι το Gilded Glamour επάνω στο οποίο βασίστηκε η πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς

Ποιο είναι το θέμα φέτος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Met Gala: Τι είναι το Gilded Glamour επάνω στο οποίο βασίστηκε η πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Met Gala επέστρεψε την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, μετά από αρκετές αναβολές χάρη στον COVID-19.

Το μεγαλύτερο κόκκινο χαλί της μόδας πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου και ήταν βέβαιο ότι θα συγκέντρωνε μεγάλη δημοσιότητα όπως κάθε χρόνο

Ενώ το γκαλά με θέμα «In America: A Lexicon of Fashion» του 2021 μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο, το φετινό θα χρησιμεύσει ως συνέχεια, με ένα ελαφρώς τροποποιημένο (αλλά ακόμα αποκλειστικά αμερικανικό) θέμα και έναν νέο ενδυματολογικό κώδικα που σίγουρα ενέπνευσε τους πάντες!

Με τους οικοδεσπότες Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King και Lin-Manuel Miranda να πρωτοστατούν μαζί με τους επίτιμους συμπροέδρους Tom Ford και Anna Wintour, η εκδήλωση του 2022 είναι πάντα γεμάτη με ονόματα της A-list. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το θέμα;
Eίναι με έναν τίτλο, το «In America: Anthology of Fashion», το οποίο, σίγουρα, δεν ακούγεται πολύ διαφορετικό από το περσινό αλλά δεν υπάρχει déjà vu ενδυματολογικός κώδικας. Αυτή τη φορά, όλα έχουν να κάνουν με την «χρυσή αίγλη». Το 2021, οι προσκλήσεις ζητούσαν από τους καλεσμένους να μεταδώσουν την «Αμερικανική ανεξαρτησία» με τα ρούχα τους.

Τώρα κινούμαστε σε «Κάτι ανάμεσα σε «Age of Innocence» και «The House of Mirth» της Edith Wharton», λέει η Vogue. 

Κάντο μου λιανά - Τι είναι το «Gilded Glamour»;
Η χρυσή εποχή αυτή στην οποία αναφέρονται εκτείνεται από το 1870 έως το 1890. Επινοήθηκε από τον Mark Twain, και ο όρος υποδηλώνει μια εποχή ευημερίας, εκβιομηχάνισης και ανάπτυξης.

Ανάμεσα στις πολλές εφευρέσεις της περιόδου, συμπεριλαμβανομένης της λάμπας στο σπίτι αλλά και του τηλεφώνου, ήταν και οι μηχανές που επιταχύνουν τη διαδικασία κατασκευής ρούχων. Αρκεί να πούμε ότι ένας συνδυασμός υφασμάτων και μια περίσσεια από κρόσσια, φιόγκους, βολάν και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες θα ταίριαζε στο φετινό κόκκινο χαλί. Με μια λέξη: η απόλυτη υπερβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 318 / position2: 833
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb