ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Μάιος

Τι μας περιμένει αυτό τον μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Μάιος
Φωτογραφία από τον χρήστη Polina Kovaleva στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις ευκαιρίες για να αποδράσετε παρέα για διασκέδαση και εκδρομές και θα το εκμεταλλευτείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Σταδιακά στην πορεία του μήνα οι επαγγελματικές επαφές και οι επικοινωνίες ολοκληρώνονται με επιτυχία με εσένα να αισθάνεσαι ότι κάποιοι στόχοι επιτέλους γίνονται πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου κάποια απρόβλεπτα έξοδα σε αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλεις σε σειρά και τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα οικονομικά σου κάποια απρόβλεπτα έξοδα σε αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλεις σε σειρά και τάξη. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, δυσκολίες ή αντιθέσεις, αλλά μέσα σου πρέπει να δεις αν θες να τις ξεπεράσετε ή να πάρετε αποφάσεις καθοριστικές στο μαζί ή στο μόνος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρουμε πως έχεις.. καιρό να νιώσεις χαλαρός, ελεύθερος και να φορτίσετεις όπως πρέπει τις μπαταρίες σου αλλά σίγουρα δεν θα γίνει πριν το τέλος του μήνα. Στα οικονομικά σου κάποια απρόβλεπτα έξοδα σε αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλεις σε σειρά και τάξη.

ΛΕΩΝ

Έχεις αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου ενώ λεφτά μπαίνουν στις κατα τ'άλλα τρύπιες τσέπες σου! Τα άστρα ευνοούν τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι στα φόρτε τους και σε βλέπουμε να γίνεσαι το πρόσωπο της σεζόν!

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και κινήσεις που να δείχνουν δυναμικότητα εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής και όχι τρέλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αν είσαι σε σχέση ξεκινά μια καλή περίοδος για σένα τυχερούλη/τυχερούλα. Εσύ που είσαι single, σκέψου να ενδώσεις σε κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα βρε παλιόπαιδο και του κάνεις κόλπα και τσαλίμια. Αντιθέτως οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί σας βλέπουμε με βουλωμένο μάτι. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Ήρθε η ώρα να ξεδώσεις, να βγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου, τώρα θα αλλάξουν όλα. Έρχεται αυτός/η που περιμένεις, το ταίρι που λαχταράς εδώ και πολύ καιρό που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε να ξεκουραστείς και να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς που θα κλονίσει την φυσική σου κατάσταση, και δεν σε θέλουμε ντεφορμέ. Προσοχή όμως στις επαγγελματικές διενέξεις και συγκρούσεις με κάποιους συναδέλφους σου, που οι περισσότερες προκαλούνται από την ζήλεια...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Άλλωστε έκανες ό,τι ήταν δυνατό για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου θα δώσουν τις τελικές πινελιές και επιτέλους θα ζήσεις ένα πολύ χοτ μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος θα φέρει αισιοδοξία και κέφι. Είστε έτοιμοι με το ταίρι σου να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις! Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα και απομακρυνθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον αισθηματικό τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 27 / position2: 660
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb