ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οικογένεια ή καριέρα: Τι προτιμά το κάθε ζώδιο

Κάποια θέλουν ή το ένα ή το άλλο, ενώ υπάρχουν και εκείνα που ψάχνουν την ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και την δουλειά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οικογένεια ή καριέρα: Τι προτιμά το κάθε ζώδιο
Φωτογραφία από τον χρήστη Tirachard Kumtanom στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι υπάρχει ανάμεσα σε κάποια ζώδια μια τάση να θέλουν περισσότερο το να κάνουν οικογένεια, σε άλλα το να θέλουν να γίνουν σούπερ επιτυχημένα στα επαγγελματικά τους και υπάρχουν και εκείνα που θέλουν να έχουν μια ικανοποιητική ζωή και στα δυ επίπεδα. Δες παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που ψάχνουν την καριέρα και ποια τον γάμο και δες σε ποια ανήκεις.

Τα ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την καριέρα τους

Κριός, Λέων, Αιγόκερως, Υδροχοός, είναι άνθρωποι καριέρας, γεμάτοι φιλοδοξίες και κυνηγούν την επιτυχία. Βάζουν ψηλούς στόχους και θέλουν να είναι πάντα πρώτοι σε ό,τι κάνουν. Η καριέρα και η ανέλιξη τους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα τους.

Τα ζώδια που επιλέγουν τη συναισθηματική εξασφάλιση

Οι Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός και Ιχθύς, είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα και ρομαντικά ζώδια, επομένως δεν θα μπορούσαν παρά να ψάχνουν τον σύντροφο ζωής τους. Ενώ είναι εργατικά, [πιστεύουν ότι η ευτυχία στη ζωή θα έρθει μέσα από την αληθινή αγάπη.

Τα ζώδια που ψάχνουν να βρουν την ισορροπία

Οι Δίδυμος, Παρθένος, Σκορπιός και Τοξότης, είναι μεν εργατικοί, αλλά θέλουν και την αγάπη στη ζωή τους, επομένως  προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τομείς της ζωή τους. Βέβαια, συχνά δεν πάει καλά αυτό το πλάνο, αλλά αφού αυτό θέλουν, αυτό κάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 439 / position2: 1087
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb