ΜΟΔΑ

To vintage κομμάτι που δεν αποχωρίζεται φέτος η Bella Hadid

Το φοράει με κάθε ευκαιρία και outfit
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
To vintage κομμάτι που δεν αποχωρίζεται φέτος η Bella Hadid
Photo via Outlook India

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Bella Hadid είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion icon, μιας και κάθε της εμφάνιση μας δίνει άπειρη έμπνευση για styling. Αυτήν την περίοδο, φαίνεται ότι το διάσημο μοντέλο έχει κόλλημα με ένα vintage κομμάτι, το οποίο φορά πολύ συχνά με διάφορα outfits.

Ο λόγος για ένα καφέ γιλέκο που μάς παραπέμπει στη δεκαετία του 1950. Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει ένα cult κομμάτι για να ολοκληρώσει μία εμφάνισή της, καθώς ποιος μπορεί να ξεχάσει το δερμάτινο γιλέκο που φόρεσε πέρυσι μαζί με ένα σκούρο τζιν σε χαλαρή γραμμή, μια λευκή φανέλα, ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο και λευκά sneakers.

Photo via Getty Images

Αυτή τη φορά, η Bella εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης μ’ ένα αντίστοιχα iconic σύνολο, που θέλουμε όλες να δοκιμάσουμε. Η ίδια, φόρεσε το vintage γιλέκο της, το οποίο συνδύασε με ένα κλασικό λευκό crop top, ένα δερμάτινο καφέ παντελόνι, animal print παπούτσια, λευκές κάλτσες, χρυσά κοσμήματα και μια boho τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο με το ντύσιμο σου, είτε φορώντας ένα παρόμοιο γιλέκο πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, ένα τζιν παντελόνι και clogs, είτε να το ρίξεις πάνω από το αγαπημένο boho ανοιξιάτικο φόρεμα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 821 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb