ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν συναντά το κόλλημα του

Και καρφώνεται από μόνο του, χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνουν οι άλλοι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν συναντά το κόλλημα του
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να βρίσκεσαι δίπλα στο άτομο που έχεις φάει κόλλημα, μπορεί να σε στρεσσάρει πάρα πολύ, το ξέρουμε όλες αυτό. Όμως το πως θα αντιδράσεις, είναι καθαρά πάνω στο χέρι σου. Έτσι και το κάθε ζώδιο, αντιδράει με τον δικό του τρόπο μπροστά στον μεγάλο του κόλλημα. 

Κριός

Είναι δυναμικός και δεν διστάζει να πει αυτά που νιώθει, αλλά και να διεκδικήσει το άτομο που θέλει. Για αυτόν, τα πειράγματα είναι τρόπος έκφρασης του ενδιαφέροντος του προς εσένα.

Ταύρος

Πλησιάζει το κόλλημα του με σκοπό την ουσιαστική σύνδεση, άρα το ρωτά πράγματα με βαθύ νόημα και ανεβάζει το επίπεδο της συζήτησης. Επίσης, αγαπά τη φυσική επαφή, αλλά θα το κάνει με πολύ διακριτικό τρόπο, όπως π.χ. αγγίγματα στους ώμους.

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του αρέσει να μιλά με τις ώρες με το κόλλημα του, αλλά μετά θα το μπερδέψει με την αδιαφορία του. Η τακτική μια κρύο, μια ζέστη, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστική, αλλά θα καταλάβεις ότι είναι απλώς ο τρόπος έκφρασης του ενδιαφέροντος του.

Καρκίνος

Γίνεται συναισθηματικός μέχρι αηδίας, δε θα δείξει όμως αυτά που νιώθει. Αν θέλεις να καταλάβεις αν τον ενδιαφέρεις, παρατήρησε το τρόπο που σε κοιτάει και το αν θέλει να βρίσκεται κοντά σου με κάθε ευκαιρία.

Λέων

Θα πει ευθέως ότι του αρέσει το άτομο και θα κάνει την πρώτη κίνηση. Αν πάλι προσέχει πολύ την εμφάνιση του και καυχιέται, το κάνει γιατί θέλει να δείχνει ωραίος απέναντι στο κόλλημα του.

Παρθένος

Δυσκολεύεται να κάνει την πρώτη κίνηση, για αυτό θα προτείνει στο κόλλημα του να βρεθούν σε χώρο με κοινή παρέα. Παρόλα αυτά, παρατηρεί και καταγράφει τη ρουτίνα του, οπότε ξέρει πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

Ζυγός

Πολλές φορές θα αντιγράψει τις συμπεριφορές του κολλήματος του με σκοπό να εξισορροπήσει τα δικά του συναισθήματα. Και επειδή λατρεύει την ισορροπία, θα θέλει από το άτομο που τον ενδιαφέρει να καταβάλλει την ίδια προσπάθεια.

Σκορπιός

Μπορεί να δείχνει απόμακρος, αλλά είναι ο τρόπος του για να παρατηρεί το άτομο που τον ενδιαφέρει και να το γνωρίσει καλύτερα. Μπορεί να πιάσει την κουβέντα, αλλά δύσκολα θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Τοξότης

Ο τρόπος του για να δείξει σε κάποιον ότι ενδιαφέρεται, είναι το να τον προσκαλέσει στις περιπέτειες του. Επίσης, τα πειράγματα και τα αστεία είναι μέρος του ενδιαφέροντος του, μιας και θέλει να κάνει το άτομο που του αρέσει να γελάει.

Αιγόκερως

Πλησιάζει σιγά σιγά το άτομο που του αρέσει και είναι συγκρατημένος, Οι σχέσεις δεν είναι επιφανειακές για αυτόν και θέλει να εντυπωσιάζει και να εντυπωσιάζεται από τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να προσεγγίσει.

Υδροχόος

Έχει ψηλά τον κοινωνικό του κύκλο και αν σε κάνει κομμάτι του, τότε του αρέσεις σίγουρα. Συνήθως είναι χαλαρός, αλλά αν αρχίσει τα πειράγματα και τα αστεία, τότε μάλλον είναι απέναντι από το κόλλημα του.

Ιχθείς

Είναι ρομαντικός και πολύ συνεσταλμένος και θα προσπαθήσει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με το άτομο που τον ενδιαφέρει. Ακόμα καλύτερα θα είναι, αν εκείνο του ζητήσει να βγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
13 / position1: 298 / position2: 794
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb