MAKEUP

Αν συμβεί αυτό πρέπει να πετάξεις αμέσως το κραγιόν σου

Δώσε σημασία σε αυτό το tip
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αν συμβεί αυτό πρέπει να πετάξεις αμέσως το κραγιόν σου
Photo by Valeria Boltneva

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάθε γιατί πρέπει να πετάξεις το κραγιόν σου ακόμα και αν δεν έχει λήξει.

Τα καλλυντικά μας εκτός από ημερομηνία λήξης, μπορεί να εμφανίσουν και κάποιους άλλους λόγους για να μην τα κρατήσουμε. Τα κραγιόν, είναι καλό αφού τα έχουμε ανοίξει, να μην τα κρατάμε για χρόνια στα συρτάρια μας. Όταν ξεκαθαρίζεις τα καλλυντικά σου, δώσε σημασία σε κάποια μικρά tips που θα σε σώσουν.

Πότε πρέπει να πετάξεις το κραγιόν σου

Αρχικά, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς άπειρα κραγιόν ταυτόχρονα, ώστε να μην χαλάνε και πιο γρήγορα όλα μαζί. Ακόμα και αν δεν ήρθε η ώρα να πετάξεις το αγαπημένο σου lipstick, αν δεις σταγόνες στην επιφάνειά του, τότε πρέπει να το κάνεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Town Of Monaco Beauty The Store (@townofmonacobeauty)

Τι εννοούμε; Αν ανοίξεις το κραγιόν και δεις ότι μοιάζει σα να είναι “ιδρωμένο”, τότε δεν είναι καλό σημάδι. Όταν η θερμοκρασία αυξομειώνεται απότομα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λιπαρά συστατικά του κραγιόν και έτσι να μην είναι πλέον κατάλληλο για χρήση.

Αν πρόκειται για πιο ενυδατικό κραγιόν, είναι και πιο πιθανό να περιλαμβάνει αυτά τα συστατικά που χαρίζουν την απαλότητα κατά την χρήση. Είναι πιο πιθανό, λοιπόν, να το δεις σε ένα τέτοιο και όχι τόσο σε ένα ματ.

Εκτός αυτού, θα πρέπει να προσέχεις πάντα το χρώμα και τη μυρωδιά του κραγιόν σου, όπως και των υπόλοιπων καλλυντικών σου. Αν σου φαίνεται αλλοιωμένη, τότε μην τα λυπηθείς καθόλου. Δεν είναι καλό για την επιδερμίδα μας να χρησιμοποιούμε χαλασμένα προϊόντα ομορφιάς, που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και αλλεργίες ή δερματικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 129 εβδομάδες
Το χτένισμα που είδαμε σε όλες τις fashion weeks είναι ένα
Το είδαμε σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb