SKIN CARE

Αυτό συμβαίνει στο σώμα σου όταν πίνεις κολλαγόνο κάθε μέρα

Τι μπορεί να κάνει το νερό κολλαγόνου στον οργανισμό;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό συμβαίνει στο σώμα σου όταν πίνεις κολλαγόνο κάθε μέρα
@annelauremais

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προσφέρει άραγε το πόσιμο κολλαγόνο στον οργανισμό;

Τα trends που εμφανίζονται συχνά στον χώρο του wellness και της ομορφιάς, υιοθετούνται άμεσα από κάποιες από εμάς. Άλλες μπορεί να είναι πιο σκεπτικές και να περιμένουν να δουν τη χρήση ενός προϊόντος. Ένα παράδειγμα είναι το κολλαγόνο. Κανονικά, παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σκευάσματα που το περιέχουν, όπως το πόσιμο κολλαγόνο. 

Τι κάνει το πόσιμο κολλαγόνο στο σώμα σου;

Σύμφωνα με την Vital Proteins, η ιδέα του νερού κολλαγόνου, είναι να σε ενυδατώνει ενώ σου προσφέρει και άλλα οφέλη. Τι προσφέρει; Ουσιαστικά, το κολλαγόνο βοηθά πολύ τα μαλλιά, το δέρμα αλλά και τα νύχια. Ωστόσο, προσφέρει και σε όλο το σώμα. Σύμφωνα με την Dr. Melanie Palm, το κολλαγόνο ελαττώνεται όσο περνούν τα χρόνια, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι ρυτίδες και να αφυδατώνεται και περισσότερο το δέρμα μας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη КОЛОРИСТ | ВОЛОСЫ | САМАРА (@sia_korni)

Επιπλέον, βοηθά να δυναμώσουν τα νύχια, αλλά και τα μαλλιά μας. Ακόμα ένα θετικό είναι ότι συνδράμει και στο ανοσοποιητικό, και στη λειτουργία του μεταβολισμού. Επειδή πρόκειται για σύσταση με νερό, ενυδατώνει και την επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω. 

Επομένως, το νερό κολλαγόνου, συμπληρώνει στην ουσία αυτήν την ποσότητα κολλαγόνου που μας λείπει. Ωστόσο, πρόκειται για κάτι ακριβό, αν πρόκειται να το παίρνεις καθημερινά. Μπορεί να φτάσεις να δίνεις και 30 ευρώ την εβδομάδα για το νερό, που αποτελεί μεγάλο κόστος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb