Το ζευγάρι με τους πιο αυστηρούς κανόνες για τους καλεσμένους στο γάμο τους

Το ζευγάρι έγινε viral όταν μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το ζευγάρι με τους πιο αυστηρούς κανόνες για τους καλεσμένους στο γάμο τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι τζιν. Οχι παιδιά. Όχι plus one. 

Ένα ζευγάρι έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε τη λίστα με τις ακραίες προσδοκίες για τους καλεσμένους του γάμου του.

Μετά από χρόνια που βοήθησε άλλους να απαθανατίσουν τις τέλειες μέρες τους, η φωτογράφος γάμου από το Κολοράντο, Kaytlyn Rosko, 26 ετών, ήταν χαρούμενη που τελικά σχεδίαζε τον δικό της γάμο με τον αρραβωνιαστικό Tyler Wyatt, 31 ετών.

Το ζευγάρι έγινε viral όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με τη λεζάντα «Hypeing up to tell our wedding guests…», το οποίο συγκέντρωσε 11,4 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια σχόλια σε τρεις ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σίγουρα σοκαρίστηκα όταν το βίντεο με εμένα να χορεύω με την πετσέτα μου συγκέντρωσε 11 εκατομμύρια προβολές», είπε ο Rosko στο The Post.

«Ήξερα ότι ο τρόπος που ήθελα να οργανωθεί ο γάμος μου δεν ήταν παραδοσιακός, αλλά υπήρχαν πολλες νύφες σαν εμένα που το ήθελαν έτσι αλλά φοβόντουσαν να το κάνουν! Ήθελα να δείξω ότι είμαστε και εμείς νευρικοί, αλλά πιστεύουμε ότι η μέρα σου πρέπει να είναι η μέρα ΣΟΥ!»

@kroskxx this was way harder than it looks 🤣🤣 #ImoniCarly #EasyWithAdobeExpress #weddingtiktok #2022bride #brideinspo #altbride #weddingplanning #octoberwedding #bridesoftiktok ♬ original sound - PJack 17
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 218 / position2: 661
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb