ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι σημαίνει το να βλέπεις συνέχεια στον ύπνο σου ότι πεθαίνεις

Άγχος, παλιά τραύματα και συμβουλές για το μέλλον είναι κάποια από αυτά που σου δείχνουν τα όνειρα σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι σημαίνει το να βλέπεις συνέχεια στον ύπνο σου ότι πεθαίνεις
Φωτογραφία από τον χρήστη Nadi Lindsay στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μη φοβάσαι! Το να ονειρεύεσαι έναν θάνατο ή τον θάνατο σου δεν χρειάζεται να είναι κυριολεκτικό και δεν σημαίνει ότι εσύ ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα πεθάνετε!

Τα όνειρα είναι πολύπλοκα και συμβολικά και γι' αυτό είναι σημαντικό να προσδιορίσεις το είδος των ονείρων που έχεις, προτού αναζητήσεις το νόημα τους. Εάν είδες ένα όνειρο που σου φαίνεται σημαντικό, είναι σημαντικό να αναλογιστείς τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, αφού ξυπνήσεις. Μπορεί να κρατήσεις ένα ημερολόγιο ονείρων και να γράφεις κάθε πρωί αναλογιζόμενη το νόημα των ονείρων σου. Αλλά αν ξυπνήσεις και σκεφτείς, "Ε, αυτό ήταν ανόητο", τότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις το όνειρό σου - μερικές φορές είναι πραγματικά άσκοπο!

Υπάρχουν μερικοί τύποι ονείρων που μπορεί να έχεις: Προφητικά όνειρα, που προβλέπουν το μέλλον, όνειρα για άγχη, τα οποία είναι ένα σημάδι που σου δείχνει ότι πρέπει να δουλέψεις για τη διαχείριση των ανησυχιών σου, άσκοπα όνειρα, που φαίνονται απλά τυχαία και όνειρα από τους πνευματικούς σου οδηγούς, που μπορεί να είναι οδηγίες ή να έχουν ηθικό δίδαγμα.

Τώρα ας γίνουμε συγκεκριμένοι: Αν ονειρευτείς ότι πέθανες, τι ακριβώς σημαίνει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην ανησυχείς: Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνεις! Για περισσότερες πληροφορίες, θυμήσου τον τρόπο που πέθανες στο όνειρό σου. Εάν αυτό έγινε με βίαιο τρόπο, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική και όχι απερίσκεπτη και να μην αγνοείς τους άμεσους κινδύνους και τους εχθρούς.

Εάν έχεις έναν ειρηνικό θάνατο, δες το όνειρο ως σύμβολο της εξέλιξης, της αλλαγής ή της πνευματικής αφύπνισης σου. Ένα όνειρο για το θάνατο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να ξεχάσεις ένα άτομο ή μια εμπειρία. Πρέπει να προχωρήσεις από κάτι. Τέλος, αυτά τα όνειρα μπορεί μερικές φορές να έχουν να κάνουν με κάποιο τραύμα.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ;

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα όνειρα που πρέπει να αγνοήσεις! Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια ενθάρρυνση να αφήσεις το σπίτι, την πόλη ή τη ζώνη άνεσής σου. Σκέψου τι ήταν στο μυαλό σου τελευταία και αν το όνειρό σου σχετίζεται με αυτό.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ;

Όπως το όνειρο ενός αγαπημένου προσώπου που πεθαίνει, αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να αφορά τη θλίψη ή τα συναισθήματα εγκατάλειψης που μπορεί να νιώθεις. Πάντως προγραμμάτισε ένα τσεκ απ στον κτηνίατρο σου για παν ενδεχόμενο!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ;

Αυτός ο τύπος ονείρου μπορεί να σημαίνει ότι υποτίθεται ότι θα καταλάβεις κάτι από τις ενδείξεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέγονται στον διάλογο σε αυτά τα όνειρα, καθώς μπορούν να είναι διδακτικά για το πώς πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου και ποιες αποφάσεις πρέπει να πάρεις.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΩ;

Συνήθως, το να ονειρεύεσαι ότι πεθαίνεις σημαίνει απλώς ότι ανησυχείς. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν ξεκουράζεσαι αρκετά. Δεν σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένη σε θάνατο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 728 / position2: 1194
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb