ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Απρίλιος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Απρίλιος
Photo by Wara Nimprapuad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Καμία έκπληξη αν γίνουν πολλές επανασυνδέσεις τόσο προγραμματισμένες όσο και αυτοσχέδιες με ανθρώπους από το παρελθόν. Ακόμα κι αν τα σχέδια αφορούν κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αναγνώριση ... αν δεν υπάρχει καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπουμε καλά τα πράγματα. Είναι καιρός για να γίνει μια επιστροφή στο παρελθόν και να αναθεωρηθούν τα ερωτικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείσαι να διευθετήσεις και τα προσωπικά σου. Αν πραγματικά αγαπάς την εργασία σου και αποζητας την πρόοδο, οι συγκυρίες θα ευνοήσουν την εξέλιξη. Δεν υπάρχει ακόμη σχέδιο βέβαια, κακό - πολύ κακό αυτό, κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνεις θάλασσα, είτε που θα σου φάνε τη δουλειά, το έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνεις στη βιτρίνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σε προσεγγίσουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε κολακέψουν χαϊδεύοντας τα αυτιά σου - μη μασήσεις. Η επιτυχία είναι κάτι που όλοι επιθυμούν. Αλλά αν ήταν τόσο εύκολο να την αποκτήσουμε, τότε θα ήταν όλοι επιτυχημένοι... Τα άστρα λένε να κοιτάξεις πιο ρεαλιστικά τη δομή των εργασιακών και κοινωνικών σου σχέσεων. Κάποιος έχει παράπονα. Βρες τον τρόπο για να διορθώσεις την κακή σου συμπεριφορά και στάση σε ορισμένα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου κατάσταση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη όρεξη και διάθεση! Αν έχεις αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιο πρόσωπο, η περίοδος είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μην απορήσεις επίσης αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξεις πόλη ή δουλειά! Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου ξεκίνησαν από χαμηλά και έφτασαν στο υψηλότερο σημείο!

ΛΕΩΝ

Σε θέλουμε κεφάτη/ο, σε θέλουμε με όρεξη, με ωραίο κορμί και με γεμάτο πορτοφόλι - πώς θα γίνει αυτό; Γυμναστική, σύνεση στα έξοδα και με χαρούμενους ανθρώπους γύρω σου! Ξεμπερδεύεις σιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σου, και επιτέλους λες "Καλημέρα ζωή"  δίνοντας πραγματικά χώρο στο παρόν, για να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο πολύ τη θες και μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να την κατακτήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις το επόμενό σου σχέδιο είναι να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων ανθρώπων και να δεις τον τρόπο που μπορείς να τα υιοθετήσεις στη ζωή σου ώστε να καταλήξεις σαν αυτούς...  Ακόμη, ήρθε η ώρα να δώσεις ευκαιρία στον ίδιο σου το εαυτό να κλείσει τις παλιές πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες του μήνα, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο αυτό, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Διάφορες σκέψεις που τρελαίνουν το μυαλό δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια χαράς και διασκέδασης. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους!

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας κάνοντας μια αναδιοργάνωση της ζωής σας. Με όσα σας έχουν συμβεί στο παρελθόν ο χαρακτήρας σας άλλαξε. Είσαι και μέσα σε μια καλή και αξιόλογη σχέση, θα έρθεις στα ίσια σου. Η άνοιξη έφτασε και μαζί φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Τα επαγγελματικά δεδομένα, θα αλλάξουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το μήνα, θα είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ευημερία σας! Η αρχή γίνεται αναγνωρίζοντας τα λάθη αλλά και με με ματιά πίσω για όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα. Στα οικονομικά κάποια απρόβλεπτα έξοδα αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να μπουν σε σειρά και τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικό να αποσαφηνίζουμε τις καταστάσεις και να απομακρύνουμε από κοντά μας οτιδήποτε προκαλεί σύγχυση. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δε χρειάζεται να λέμε ναι σε ό,τι τρελό μας ζητάνε!  Η ενέργειά γύρω δημιουργεί μια κατάσταση στην καρδιά, το κορμί και το μυαλό που εγγυάται ότι υπάρχει πλέον χώρος για έναν καινούργιο έρωτα. Από εδώ και πέρα τα σύννεφα θα σβήσουν...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. Τα εργασιακά, πάνω κάτω είναι under control, τα χρήματα παραμένουν στις τσέπες αλλά το μυαλό στο αμούρ. Tα καλά πράγματα έρχονται… και είστε το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια! Από πλευράς σας αρκεί να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα, να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Το επίκεντρο της νέας σεζόν είναι στην οικογένεια και στην καριέρα- αλλά από την άλλη είναι αρκετά δύσκολο το ν’ αγνοήσει κανείς τα ερωτικά του θέματα! Αν πραγματικά θέλετε να κλείσετε προβληματικές καταστάσεις που σας μπερδεύουν πολύ, πρέπει να αποφύγετε να σας καταβάλει ο πανικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 111 / position2: 1009
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb