ΜΟΔΑ

5+1 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που φοράς ψηλόμεσο τζιν

Για να δείχνεις πάντα στιλάτη και με ωραία σιλουέτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
5+1  πράγματα που πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που φοράς ψηλόμεσο τζιν
Φωτογραφία από τον χρήστη Victoria Strelka_ph στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι στη μόδα, όλα επιστρέφουν ξανά. Σήμερα, μπορούμε να δούμε ότι οι τάσεις από τις δεκαετίες του '80 και του '90 επιστρέφουν. Κάποιες celebrities ποντάρουν σε ρετρό εμφανίσεις, μοιράζοντας τις στα προφίλ τους στα social media ή στο κόκκινο χαλί.

Ένα από τα είδη ρούχων που επανήλθαν στη μόδα είναι το ψηλόμεσο παντελόνι. Αυτό το στυλ ντυσίματος βοηθά να τονίστει η σιλουέτα και να επιμηκυνθούν τα πόδια. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη το κόψιμο και το ύψος του ψηλόμεσου παντελονιού, όταν το συνδυάζουμε με άλλα ρούχα.

Για αυτό και δημιουργήσαμε μια λίστα με μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν φοράμε παντελόνια αυτού του τύπου. Επιπλέον, θα μοιραστούμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ψηλόμεσα παντελόνια σου, ανάλογα με το στυλ και τη σιλουέτα σου.

Φόρεσε πιο κοντά ρούχα από πάνω

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσεις αυτό το ρούχο είναι να αναδείξεις τη μέση σου. Τα κοντά ρούχα συνδυάζονται καλά με ένα ψηλόμεσο παντελόνι γιατί σου επιτρέπουν να αναδείξεις τη μέση σου. Μην την κρύβεις με μακριά ή φαρδιά ρούχα. Επέλεξε μπλούζες ή πουκάμισα, που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τους γοφούς. Ή κάποιο crop top, ακόμα καλύτερα.

Δέσε κόμπους τις μπλούζες ή τα πουκάμισα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλεις να φορέσεις ένα μακρύ μπλουζάκι, δέσε το κόμπο στη μέση σου. Αυτός μπορεί να είναι μπροστά ή πίσω. Αν είναι μια μακριά μπλούζα με κουμπιά, κούμπωσε την μέχρι το πρώτο κουμπί του παντελονιού και τύλιξε τις 2 πλευρές του ρούχου για να τις δέσεις.

Βάλε το πάνω ρούχο μέσα από το παντελόνι

Αν συνδυάσεις την εμφάνισή σου με μακριά ή oversized ρούχα, φρόντισε να τα βάλεις μέσα στο παντελόνι. Μπορείς να βάλεις το πουκάμισο ή την μπλούζα ολόκληρα ή μόνο το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου, για να φανεί το πρώτο κουμπί του παντελονιού ή η ζώνη σου.

Πρόσθεσε layering στο ντύσιμό σου

Ένας τρόπος για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου ενώ φοράς ένα ψηλόμεσο παντελόνι, είναι το να δημιουργήσεις layering για να τονίσεις τη σιλουέτα σου. Μπορείς να προσθέσεις γιλέκα, παλτό και σακάκια στο ντύσιμό σου.

Επέλεξε το σωστό μέγεθος

Τα παντελόνια που είναι πολύ στενά ή πολύ μικρά δεν θα κολακεύουν τη σιλουέτα σου και αν φαίνονται πολύ μεγάλα, θα σου προσθέσουν περιττό όγκο. Φρόντισε να σου ταιριάζουν καλά και λάβε υπόψη σου τα στρίφωμα, όταν τα συνδυάζεις με άλλα αξεσουάρ.

Δείξε τα παπούτσια σου

Το ψηλόμεσο παντελόνι ταιριάζει πολύ με τα ψηλοτάκουνα, καθώς θα πετύχει το αποτέλεσμα να μακρύνουν τα πόδια σου. Βεβαιώσου ότι το στρίφωμα της βελονιάς δεν κρύβει τα παπούτσια σου. Αν θέλεις ένα casual look, μπορείς να φορέσεις ένα τζιν και να διπλώσεις τα μπατζάκια του. Επελέξε παντελόνια που δεν είναι πολύ στενά, για να τα μαζέψεις στο ύψος που θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 552 / position2: 1314
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb