ΜΟΔΑ

Fashion hacks για να φαίνεται η μέση σου πάντα μικρότερη

Όλα τα κόλπα για πιο κομψή σιλουέτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Fashion hacks για να φαίνεται η μέση σου πάντα μικρότερη
Photo via Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να φροντίσουν την εικόνα τους και τα ρούχα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτό το έργο. Η Coco Chanel έλεγε ότι «ένα όμορφο φόρεμα μπορεί να φαίνεται όμορφο σε μια κρεμάστρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φαίνεται όμορφο στους ώμους, με την κίνηση των χεριών, των ποδιών και της μέσης». Αλλά η ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας με μοντέρνα και κολακευτικά ρούχα μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Γι' αυτό,  θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε ακόμα καλύτερα τη σιλουέτα σας και να τονίσετε τη μέση σας, με ρούχα που σχεδόν οποιαδήποτε έχει στη ντουλάπα της.

Κρουαζέ φορέματα

Τα φορέματα που τυλίγονται στη μέση μπορούν να σας φανούν χρήσιμα αν έχετε μικρή μέση. Είναι απλά, πρακτικό και ταυτόχρονα, πολύ θηλυκά και κολακευτικά. Δημιουργούν πολύ ωραία φιγούρα, αφού δένονται γύρω από τη μέση και η φούστες τους μπορούν να είναι στενές ή πιο χαλαρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φορέματα και φούστες σε γραμμή Α

Αυτά το ρούχα, έχουν σχεδιαστεί γύρω από ένα σχήμα τραπεζιού και έχουν την ιδιαιτερότητα να μην είναι τόσο στενά στο σώμα, όπως και να μην τονίζουν τους γοφούς. Η ανοιχτή αυτή γραμμή ευνοεί κάθε σιλουέτα. Επιπλέον, παρέχει άνεση, χωρίς να αφαιρεί τη θηλυκότητα της εμφάνισης.

Ψηλοτάκουνα

Οι ψηλοτάκουνες γόβες μπορούν να είναι η τελευταία πινελιά στα ντυσίματά σας και να στυλίσουν το σώμα, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη μέση σας και παρέχοντας σας μερικά επιπλέον εκατοστά ύψους. Επιπλέον, σας βοηθούν να βελτιώσετε τη στάση σας όταν περπατάτε. 

Κορσέδες

Ένα κόλπο που μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτα όταν φοράει φούστες ή φορέματα, είναι το να φορέσει έναν κορσέ κάτω από το ρούχο της. Αυτό το κόλπο, θα μικρύνει τη μέση σας κατά ένα νούμερο και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν κλεψύδρες. Αν τα φοράει η Jennifer Lopez, γιατί να μην το δοκιμάσετε  και εσείς;

Ψηλόμεσο τζιν

Το ψηλόμεσο τζιν, που εδώ και καιρό είναι στην μόδα, μαζί με τα mom jeans, τα flared, τα skinny και τα boyfriend, έχουν το τέλειο κόψιμο για να τονίσει τη μέση και να μακρύνει τα πόδια. Αναδεικνύουν τη σιλουέτα και φοριούνται με πουκάμισα, μπλουζάκια, τοπ και πουλόβερ, τόσο για την ημέρα όσο και για τη νύχτα.

 Ζώνες

Μερικές φορές, οι άνθρωποι ξεχνούν τη σημασία των αξεσουάρ: μια καλή ζώνη μπορεί να δώσει μια πινελιά κομψότητας στην εμφάνισή σας, ενώ τονίζει τη μέση σας. Σε φαρδιά και πλισέ ρούχα, η καλύτερη επιλογή είναι να τα συνδυάσετε με μια φαρδιά ζώνη και σε στενά ρούχα να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή. Το κλειδί είναι να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στο επιλεγμένο ντύσιμο και στο σώμα σας.

Pencil φούστα

Αυτό το κλασικό κομμάτι, είναι ιδανικό για να τονίσει τη μέση σας, αναδεικνύοντας το σχήμα κλεψύδρας της γυναικείας σιλουέτας. Το ιδανικό μέγεθος είναι λίγα εκατοστά κάτω από το γόνατο. Αυτό θα επιτύχει το οπτικό αποτέλεσμα της επιμήκυνσης των ποδιών, ειδικά όταν συνδυάζεται με γόβες στιλέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
14 / position1: 687 / position2: 1007
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb