ENTERTAINMENT

Οι πιο χαλαροί και προσγειωμένοι celebrities του Hollywood

Δεν κάνουν σαν ντίβες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι πιο χαλαροί και προσγειωμένοι celebrities του Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διασημότητες είναι ακριβώς όπως εμείς - ή μήπως όχι; Η σύντομη απάντηση είναι: όλα εξαρτώνται από τον ποιον εννοούμε.

Ενώ άνθρωποι όπως ο Kanye West και η Gwyneth Paltrow είναι γνωστοί για τον εγωισμό τους και είναι - ας είμαστε ειλικρινείς εδώ - εντελώς εκτός πραγματικότητας, άλλοι μεγάλοι σταρ έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φήμη χωρίς να κάνουν σαν ντίβες!

Σίγουρα, μπορεί να ζουν σε επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και να χρειάζονται 24ωρη ασφάλεια, αλλά με κάποιο τρόπο δεν έχουν αποκολληθεί εντελώς από τον ρεαλισμό και το πώς ζει ο πλανήτης.

Ναι, για κάθε Christina Aguilera που πιστεύει ότι η μουσική της απέτυχε να έχει απήχηση στους ανθρώπους επειδή ήταν «πολύ μπροστά για την εποχή της» και κάθε Alec Baldwin που παραπονιέται για διαμαρτυρίες που υποστηρίζουν τον υψηλότερο κατώτατο μισθό που εμποδίζουν τη μετακίνηση του, υπάρχουν οι Tom Hanks του κόσμου που αποδεικνύουν ότι το να γίνεις διάσημος δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να μετατραπείς σε κακομαθημένο δύστροπο άνθρωπο.

Tom Hanks

Εντάξει, ξέρουμε ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά πώς θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε τον Τοm Hanks, αλήθεια; Εκτός από το ότι είναι πιθανώς το μόνο άτομο που θα μπορούσε να παίξει τον κύριο Rogers εκτός από τον κύριο Rogers ο Hanks έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι του αρέσει να είναι «κανονικός» άνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε το Mashable το 2015, ο ηθοποιός αφιερώνει ακόμη και χρόνο σκρολάροντας στα social media και σχολιάζοντας τα θέματα του Reddit χωρίς να πει ποτέ πραγματικά ποιος είναι!

Στο παρελθόν, είχε απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα καλύτερα είδη πολυτελείας κάτω των 150 $ που θα μπορούσε κανείς να αγοράσει ("Μια γραφομηχανή σε καλή κατάσταση λειτουργίας")!

Η σύζυγος του Rita Wilson, αποκάλυψε επίσης κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού μιλώντας στο Us Weekly ακόμη και για το πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. «Δεν έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που να μοιάζει σαν να έχει σχεδιαστεί από κάποιον διακοσμητή», είπε. «Έχουμε πλαστικούς τάρανδους, ξέρετε, πράγματα με χάντρες».

Jennifer Garner 

Μιλώντας σε μια επιτροπή στην πολιτειακή συνέλευση στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός Jennifer Garner  είπε κάποτε, όπως αναφέρει η The Guardian, «Επέλεξα μια δημόσια ζωή και καταλαβαίνω ότι αυτό σημαίνει θυσίες όσον αφορά την ιδιωτικότητα για τις δουλειές μας. Στην περίπτωσή μου αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές με φωτογραφίζουν». Σε μια προσπάθεια να ψηφιστεί ένας νόμος που θα προστατεύει τα παιδιά των διασημοτήτων από το να πέφτουν θύματα παπαράτσι, η Garner συνέχισε: «Ωστόσο τα τρία παιδιά μου δεν είναι ηθοποιοί ούτε διάσημα, και περισσότερο από αυτό, σε ηλικία ενός, τεσσάρων και επτά ετών, είναι μόνο μικρά παιδιά».

Παρά τις ανησυχίες της Garner για τους παπαράτσι, δεν θα τη δείτε ποτέ να σπάει κάμερες ή κάτι παρόμοιο. Ακόμη και όταν βρισκόταν στο σπίτι του πρώην συζύγου του Ben Affleck η Garner πλησίασε τους φωτογράφους και ζήτησε ευγενικά λίγο χώρο. Εκείνοι την άκουσαν!

Jennifer Love Hewitt 

Από τότε που επέστρεψε στη βιομηχανία του θεάματος, η ηθοποιός Jennifer Love Hewitt δεν θέλησε ποτέ να νιώσει πως δεν είναι κοντά στην πραγματική ζωή. «Ήταν λίγο δύσκολη προσαρμογή - πολύ πιο δύσκολη για μένα παρά για τα παιδιά μου», είπε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους στο All-Star Party του Fox's Summer Television Critics Association το 2018, όπως αναφέρθηκε από το People.

Εξήγησε επίσης γιατί πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ εξαρχής. «Ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να κάνω παιδιά και να είμαι εκεί μαζί τους κάθε μέρα», μοιράστηκε.

Αφού παρευρέθηκε στην πρώτη της εκδήλωση στο κόκκινο χαλί εδώ και αρκετό καιρό, η Hewitt ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνισή της στο Instagram (μέσω E! News). «Τα μαλλιά μου ήταν flat, το μακιγιάζ μου έτρεχε από το πρόσωπό μου και έμοιαζα σαν να είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν ηθοποιός σε αυτή την επιχείρηση που υποτίθεται ότι θα δείχνει τέλεια όταν πατάς στο κόκκινο χαλί», έγραψε στα social media. Για κάτι τέτοια όμως η Αμερική την λατρεύει.

Jennifer Lawrence 

Η Jennifer Lawrence, αν και είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, προτιμά να ζει απλή ζωή - συγκεκριμένα έχει εκφράσει την επιθυμία της να ζήσει σε μια φάρμα. Οχι σοβαρά. Τον Νοέμβριο του 2017, η ηθοποιός είπε στην Elle: «Θέλω να αποκτήσω μια φάρμα», προσθέτοντας: «Θέλω να γίνω αγρότισα, σαν να αρμέγω κατσίκες». Δεδομένου ότι πρωταγωνιστούσε κατά μέσο όρο σε τρεις ταινίες το χρόνο, το καταλαβαίνουμε.

Η Lawrence διαφέρει επίσης από πολλές διασημότητες στο ότι λέει πάντα την αλήθεια σχετικά με τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. «Αν είσαι 20 κιλά κάτω από το φυσιολογικό και λες πως τρως πίτσα και τηγανητό κοτόπουλο συνέχεια, αυτό δεν θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους», είπε στο InStyle το 2018. « τώρα διτα Όσκαρ ή έχω μια ταινία πρεμιέρα — δεν θα πω ψέματα, μάλλον τρώω διαφορετικά από αυτό που θα έκανα στην κανονική μου ζωή για να χωρέσω σε αυτά τα φορέματα. Και νιώθω άνετα να το πω αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 374 / position2: 1357
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb