ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διάσημη διατροφή της Meghan Markle

Οι τροφές και η δίαιτα που την κρατά σε φόρμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διάσημη διατροφή της Meghan Markle

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υγιεινή διατροφή εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο της Meghan Markle, ο οποίος διατηρεί επίσης τη δεύτερη πιο δημοφιλή δίαιτα από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

ΠΡΩΙΝΟ 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην υποκριτική, η Meghan μοιράστηκε ότι θα ξεκινούσε τη μέρα της με ζεστό νερό με λεμόνι -  λέγεται ότι προάγει το υγιές δέρμα λόγω της βιταμίνης C που βρίσκεται στα λεμόνια. Ενώ η καλύτερη θερμοκρασία για να πιείτε νερό με λεμόνι ήταν ένα θέμα συζήτησης, έχει βρεθεί ότι η κατανάλωση ζεστού νερού με λεμόνι μπορεί να βοηθήσει στην πέψη.

Όπως και η κουνιάδα της Kate Middleton, η πρώην ηθοποιός είναι γνωστό ότι επιλέγει τη βρώμη το πρωί. Το μπολ για το πρωινό της είναι γεμάτο φυτικές ίνες, αποτελούμενο από βρώμη κομμένη σε κλοπιμαία αναμεμειγμένη με γάλα αμυγδάλου ή σόγιας, μπανάνες και σιρόπι αγαύης. Επιπλέον, τα açaí bowls είναι από τα αγαπημένα φαγητά πρωινού της Meghan, με την ίδια να ετοιμάζει ένα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την lifestyle blogger Athena Calderone

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Καθώς η μέρα προχωρά, η Meghan προτιμά να μένει με φυτικές τροφές για μεσημεριανό γεύμα, αφού προηγουμένως είχε αποκαλύψει ότι προσπαθεί να τρώει vegan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά «έχει λίγη περισσότερη ευελιξία» τα Σαββατοκύριακα. Η Meghan λατρεύει να τρώει τοστ αβοκάντο και μάλιστα το σέρβιρε στον makeup artist της κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού τσαγιού που παρέθεσε το 2019 σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Όταν μένει σε ξενοδοχεία, θα παραγγείλει ομελέτα ή ένα αυγό ποσέ μαζί με το τοστ με αβοκάντο. Η Meghan έχει επίσης μοιραστεί την αγάπη της για την καρυκευμένη κινόα λαχανικών, την οποία θα φάει ως συνοδευτικό ή πάνω από μια σαλάτα. Το μεσημεριανό γεύμα της Meghan είναι τάκος ψαριού με ψητό λευκό ψάρι, πιπεριές και κρεμμύδια. 

ΣΝΑΚ

Ως πολυάσχολη μητέρα δύο μικρών παιδιών, η Meghan φροντίζει να τρώει φαγητά που τονώνουν την ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μερικά από τα αγαπημένα της είναι τα καρότα και το χούμους, τα μήλα με βούτυρο αμυγδάλου, τα πατατάκια λαχανίδας και η πουτίγκα με σπόρους chia - τα οποία κάποτε είπε ότι φτιάχνει σε εβδομαδιαία βάση. Οι σπόροι chia είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, ενώ η περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες έχει βρεθεί ότι βελτιώνει τη χοληστερόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, για να μην νιώθει νωχελική το απόγευμα, η Meghan μοιράστηκε προηγουμένως ότι θα κάνει συχνά για τον εαυτό της έναν πράσινο χυμό με λάχανο, σπανάκι, μήλο, λεμόνι και τζίντζερ. 

ΔΕΙΠΝΟ

Παρά το γεγονός ότι ακολουθεί μια πλούσια διατροφή με βάση τα λαχανικά, το βασικό φαγητό της Meghan είναι το ψητό κοτόπουλο.

«Δεν υπάρχει τίποτα τόσο νόστιμο (ή τόσο εντυπωσιακό) όσο μια συνταγή για τέλεια ψητό κοτόπουλο», είπε στο Good Housekeeping το 2016. «Αν έχετε μια συνταγή για ψητό κοτόπουλο όλοι θα είναι χαρούμενοι στο τραπέζι». Αρνίσιο ταγιν, ψητό κοτόπουλο και ψητό κατσαρόλας είναι επίσης στη λίστα των γευμάτων που της αρέσει να μαγειρεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 571 / position2: 2569
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb