Nιόπαντρο ζευγάρι μετέτρεψε ένα διώροφο λεωφορείο σε σπίτι με ρόδες

Είναι έτοιμοι να γυρίσουν όλη την Ευρώπη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Nιόπαντρο ζευγάρι μετέτρεψε ένα διώροφο λεωφορείο σε σπίτι με ρόδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι έχει μετατρέψει ένα διώροφο λεωφορείο στο σπίτι των ονείρων του - και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα ταξίδια.

Ο Gareth Hollingsworth, 40, και η Lamorna Hollingsworth, 39, συναντήθηκαν ενώ και οι δύο ταξίδευαν στο εξωτερικό και σύντομα διαπίστωσαν ότι μοιράζονταν εκτός από το αμοιβαίο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, την αγάπη τους για την εξερεύνηση και τιε περιπέτειες!

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε και πήγε ένα μήνα του μέλιτος για ένα χρόνο ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με ένα τροχόσπιτο. Αλλά όταν επέστρεψαν από το μήνα του μέλιτος τον Φεβρουάριο του 2020, συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν να σταματήσουν να ταξιδεύουν! Ετσι μπήκαν στο eBay και αγόρασαν ένα διώροφο λεωφορείο Scania του 1997 για 5.413 δολάρια.

Ο Gareth είπε: «Κατά την επιστροφή μας από έναν πραγματικά επικό μήνα του μέλιτος, η συζήτηση στράφηκε γρήγορα στην ιδέα να αγοράσουμε ένα μεγαλύτερο φορτηγό και να δούμε περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Μετά από μερικά ποτήρια κρασί, αγοράσαμε ένα διώροφο λεωφορείο στο eBay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και ήταν μια πρόκληση, αλλά μια πρόκληση που άξιζε όλη την προσπάθεια. Σκεφτείτε το ως ένα μικροσκοπικό σπίτι, σε αντίθεση με ένα φορτηγό κατασκήνωσης. Επιλέξαμε λεωφορείο γιατί θέλαμε αρκετό χώρο για να ζήσουμε άνετα, αλλά με δυνατότητα κίνησης. Ήταν επίσης σημαντικό για εμάς να είμαστε απόλυτα αυτάρκεις».

«Η ηλιακή μας εγκατάσταση μας παρέχει σχεδόν τέσσερα κιλοβάτ αποθήκευσης μπαταρίας, αρκετά για χρήση σχεδόν μιας εβδομάδας». Ο Gareth και η Lamorna έχουν ξοδέψει σχεδόν δύο χρόνια δουλεύοντας στο λεωφορείο, ξοδεύοντας συνολικά 27.000 $ για το έργο, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του λεωφορείου για $ 5.413, ξοδεύοντας άλλα 5.413 $ για ηλιακή ενέργεια και μπαταρίες και 1.350 $ για την απόκτηση της σωστής άδειας οδήγησης.

Η ανακαίνιση περιελάμβανε την πλήρη αποδόμηση - ξήλωσαν όλο το λεωφορείο από τα παλιά δάπεδα, τις οροφές, τους τοίχους και τα καλοριφέρ, και το ξανάφτιαξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 406 / position2: 1042
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb