ΜΟΔΑ

Η Kim Kardashian είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Balenciaga

Δεν μας εξέπληξε η επιλογή του οικού

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2022
Η Kim Kardashian είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Balenciaga
@balenciaga / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος έχει παρακολουθήσει τελευταία την γκαρνταρόμπα της Kim Kardashian, θα έχει παρατηρήσει ότι ένα συγκεκριμένο brand βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο.

Τον τελευταίο χρόνο, η ντίβα των ριάλιτι άρχισε να φοράει καθημερινά δημιουργίες του οίκου Balenciaga για να σηματοδοτεί σημαντικές στιγμές στη ζωή της—την πρώτη φορά που παρουσίασε το Saturday Night Live, μια εμφάνιση στη σκηνή DONDA του Kanye West και εκείνο το ινκόγκνιτο ταξίδι στο Met Gala—με custom κομμάτια του Demna.

Δεδομένης της λατρείας της για κάθε τι Balenciaga, είναι λογικό που η Kim Kardashian ηγείται και συμμετέχει στην στην τελευταία καμπάνια του διάσημου οίκου μόδας.

Η φωτογράφιση δια χειρός Stef Mitchell έγινε στο σπίτι της στο Calabasas. Σε μια λήψη γίνεται είναι μια φουτουριστική μούσα με μαύρη ολόσωμη φόρμα, ενώ σε άλλη ποζάρει με ένα επιβλητικό λεοπάρ παλτό της και την νέα it-bag, La Cagole.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή, όμως, το star power είναι απαραίτητo σε μια καμπάνια, ο οίκος Balenciaga φρόντισε η Kim Kardashian να έχει καλή παρέα.

Εκτός από τα κορυφαία μοντέλα Tommy Blue και Marie Agnès Diene, συμμετέχει επίσης το είδωλο του γαλλικού κινηματογράφου Ιζαμπέλ Ιπέρ, η οποία εμφανίστηκε στη φθινοπωρινή διαφήμιση του brand.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 490 / position2: 899
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb