ΖΩΔΙΑ

Σταμάτα ό,τι κάνεις, σήμερα η τύχη αλλάζει για αυτά τα ζώδια

Στις 29 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στο τέλος της
AstroGirl
Σταμάτα ό,τι κάνεις, σήμερα η τύχη αλλάζει για αυτά τα ζώδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε που ξεκίνησε η περίοδος του Υδροχόου την περασμένη εβδομάδα, τα ζώδια του αέρα χαίρονται με όλη αυτή την εκκεντρική και εξωστρεφή ενέργεια.

Στην αστρολογία, ο Υδροχόος είναι γνωστός για την εναλλακτική, νευρική και πνευματική του προσέγγιση, καθιστώντας αυτή τη σεζόν την τέλεια στιγμή για να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε ακόμη και τις πιο περίεργες θεωρίες σας, να πειραματιστείτε με τη μόδας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Υδροχόος θέλει να είστε ο εαυτός σας, γιατί αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε τους ανθρώπους που σας εκτιμούν και τις ευκαιρίες που σας προσφέρουν.

Μέχρι στιγμής, η εποχή του Υδροχόου έχει επιβαρυνθεί από όλους τους ανάδρομους πλανήτες αλλά αυτό άλλαξε στις 25 Ιανουαρίου. Τότε είναι που ο Ερμής επέστρεψε στον Αιγόκερω. Στις 29 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στο τέλος της, καθιστώντας πολύ πιο εύκολη την αναζωογόνηση του ρομαντισμού.

Τα πράγματα βελτιώνονται σε κάποια σημεία, αλλά στις 30 Ιανουαρίου, μπορεί να αισθάνεστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ. Αυτή είναι η στιγμή που ο ήλιος θα πλησιάσει με τον επαναστατικό και απρόβλεπτο Ουρανό, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ξαφνικές αλλαγές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια ζώδια όμως θα εκμεταλλευτούν τη στιγμή και θα απογειωθούν!

Δίδυμοι: Ξεκινάτε περιπέτειες που σας κόβουν την ανάσα! Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώθετε ότι βγήκατε από τη comfort zone σας. Καθώς ο ήλιος πλησιάζει  τον Ουρανό, το ένστικτο μέσα σας μπορεί να ξαναξυπνήσει, ενθαρρύνοντάς σας να ξεπεράσετε τα όριά σας και να ανακαλύψετε κάτι νέο. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να είναι σοκαριστικό είστε έτοιμοι για να αναποδογυρίσετε τραπέζια. 

Ζυγός: Νιώθετε ζωντανοί στο δέρμα σας και έτοιμοι να ερωτευτείτε
Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ και αυτή την εβδομάδα, είναι τόσο φωτεινό που μπορεί να χρειαστείτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη - ο κυβερνήτης πλανήτης σας - σταματά να είναι ανάδρομος, κάτι που σηματοδοτεί την αρχή της εσωτερικής σας επανευθυγράμμισης. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και τοποθετήστε τα ξανά μαζί, γιατί οι ρωγμές μπορούν πάντα να κολληθούν ξανά μεταξύ τους με χρυσό όπως κάνουν οι Ιάπωνες! Ωστόσο, καθώς ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον ευαίσθητο και ιερό τέταρτο οίκο σας, θα νιώσετε αρκετά ευάλωτοι.

Υδροχόος: Μπορεί να νιώθετε σαν να έχει φύγει ένα βάρος από το στήθος σας!
Παίρνετε ένα διάλειμμα από την έντονη σύγχυση που σας έχει κάνει να νιώθετε ότι όλα γύρω σας βραχυκυκλώνονται. Επειδή ο ανάδρομος Ερμής απομακρύνεται από τον Υδροχόο και επιστρέφει στον Αιγόκερω, απομακρύνει από εσάς το επίκεντρο της συγκλονιστικής επίδρασής του. Αυτή η αλλαγή θα σας διευκολύνει να αγκαλιάσετε την ενέργεια και τη δύναμη σας. Αν παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας θα σας κάνει να νιώθετε περηφάνια και ανθεκτικότητα, γι' αυτό κρατήστε τα όριά σας στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 624 / position2: 1190
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb