ENTERTAINMENT

Διάσημη YouTuber παραδέχεται πως παραμόρφωσε το πρόσωπό της από τα fillers

Tα 10 χιλιοστόλιτρα fillers είχαν παραμορφώσει εντελώς το πρόσωπό της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημη YouTuber παραδέχεται πως παραμόρφωσε το πρόσωπό της από τα fillers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα χρόνια, τα fillers έχουν γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις ομορφιάς σε όλο τον κόσμο - από τα χείλη μέχρι τα μάγουλα, οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν την επιθυμητή εμφάνιση με μερικές σύριγγες από αυτό το "μαγικό φίλτρο".

Αλλά μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι κατέληξε να μοιάζει με κύβο του Ρούμπικ αφού εθίστηκε σε αυτά. Η YouTuber, Kayla, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα των προηγούμενων ημερών της, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε τυφλωθεί από την εμμονή της!

Κοιτάζοντας πίσω στις φωτογραφίες, η Kayla, η οποία έχει πάνω από 600 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube, είπε ότι τα 10 χιλιοστόλιτρα fillers είχαν παραμορφώσει εντελώς το πρόσωπό της.

Από τότε που διαλύθηκαν μερικά από αυτά, οι άνθρωποι συμφώνησαν ότι η γκουρού της ομορφιάς έχει πλέον καλύτερη εμφάνιση, με κάποιους μάλιστα να επισημαίνουν ότι πριν φαινόταν μεγαλύτερη.

«Φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη τώρα», έγραψε ένας χρήστης! «Χαίρομαι που τελικά το κατάλαβες», συμφώνησε ένας άλλος. Εν τω μεταξύ, πολλοί αισθητικοί λένε πως απαξ και ξεκινήσετε, δεν θα φαίνεστε ποτέ το ίδιο μετά τα fillers και η διάλυσή τους δεν θα επαναφέρει το παλιό σας πρόσωπο.

@okaylaaa_ This is your sign to get all your old filler dissolved, its still there .. trust me. #10ml #fillergonewrong #16missedcalls #fillersinjection #FYP ♬ Lost Souls - lizok
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 476 / position2: 859
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb