ENTERTAINMENT

Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσα χρήματα έβγαλαν αυτές οι TikTokers το 2021

Η Charli D’Amelio και η Dixie D’Amelio έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά πέρυσι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσα χρήματα έβγαλαν αυτές οι TikTokers το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, το TikTok έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έχει επίσης μετατρέψει μερικούς απλούς ανθρώπους σε παγκόσμιους σταρ.

Η Charli D'Amelio και η Dixie D'Amelio είναι δύο ταλέντα που βρέθηκαν μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών του TikTok φαινομενικά εν μία νυκτί. Χάρη στους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στην εφαρμογή, κέρδισαν ένα εντυπωσιακό χρηματικό ποσό το 2021.

Είναι 2 από τα κορυφαία αστέρια στο TikTok άλλωστε! Το φθινόπωρο του 2019, η Charli άρχισε να κερδίζει την αναγνώριση στο TikTok. Σε μια συνέντευξη του 2020 στο Variety, η Charli μοιράστηκε ότι αρχικά άρχισε να χρησιμοποιεί το TikTok για να κάνει challenges χορού με τους φίλους της αλλά τα βίντεό της άρχισαν να έχουν πολλές προβολές, γεγονός που την εκτόξευσε στα αστέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρη στους άπειρους ακόλουθους της Charli, η Dixie κέρδισε επίσης κάποια προσοχή. Οι δύο αδερφές εμφανίζονται συχνά σε βίντεο μαζί και συνεργάζονται με διάφορους τρόπους.

Σήμερα η Charli είναι το άτομο με τους περισσότερους followers στο TikTok με πάνω από 130 εκατομμύρια ακόλουθους. Η Dixie βρίσκεται στην 9η θέση με πάνω από 56 εκατομμύρια followers.

«Θεωρώ τον εαυτό μου μια έφηβη που απλώς πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν για κάποιο λόγο. Εννοώ, δεν έχει νόημα στο μυαλό μου, αλλά προσπαθώ να το καταλάβω» είπε η Charli.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Forbes, η Charli είναι η εισοδηματίας με τα περισσότερα κέρδη στο TikTok το 2021. Έβγαλε περίπου 17,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη της Charli προέρχονται από τη δουλειά της με μεγάλες εταιρείες όπως η Invisalign, η Morphe, η Dunkin' Donuts και η Hollister.

Εν τω μεταξύ, η Dixie βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 10 εκατομμύρια δολάρια. Αν και η Dixie έχει επίσης συμφωνίες με μερικές εταιρείες, κερδίζει χρήματα και από τη μουσική της καριέρα. Το 2021 κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Psycho» και «F**kBoy». Επιπλέον, η Dixie έχει κάνει συναυλίες σε διάφορες πόλεις όπως το Ντάλας, η Βοστώνη και το Σικάγο.

Τόσο η Charli όσο και η Dixie έγιναν reality stars το 2021. Eμφανίστηκαν στο The D'Amelio Show στο Hulu, το οποίο έδωσε στους θεατές μια γεύση για το πώς αντιμετωπίζουν την ξαφνική φήμη και τη νέα τους ζωή στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 428 / position2: 922
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb