ENTERTAINMENT

Το νέο σούπερ πονηρό κερί της Gwyneth Paltrow είναι εδώ

Hands Off My Vagina candle και women empowerment
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το νέο σούπερ πονηρό κερί της Gwyneth Paltrow είναι εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετοιμαστείτε, θαυμαστές της Gwyneth Paltrow: Υπάρχει ένα νέο κερί που θα σας κάνει να κοκκινήσετε.

Οι διάσημοι θαυμαστές του αρώματος OG περιλαμβάνουν τον Εlton John - ο οποίος αγόρασε «έναν τόνο» από τα προκλητικά κεριά - καθώς και την Kim Kardashian, στην οποία η Gwyneth χάρισε μια εξατομικευμένη εκδοχή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Κanye.

Η ιδρυτής της Goop, 49 ετών, αποκάλυψε το νέο της αρωματικό κερί ονόματι «Hands Off My Vagina» που δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Heretic Douglas Little.

Το κερί των 75 δολαρίων περιέχει νότες από γάλα καρύδας και τριαντάφυλλα Damascena αναμεμειγμένα με ακατέργαστη βανίλια, κυπαρίσσι hinoki και νότες κακάο «για πρόσθετο βάθος και αισθησιασμό», σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς τιμήν της επετείου του Roe v. Wade στις 22 Ιανουαρίου, η επωνυμία θα δωρίσει 25 $ από την πώληση κάθε κεριού στο Reproductive Freedom Project του ACLU Foundation μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

«Η λέξη «κόλπος» έχει μεγάλη δύναμη. Κι όμως, υπάρχει μια επαναλαμβανόμενη ανάγκη να πούμε: Κάτω τα χέρια. Κάτω τα χέρια από τους κόλπους μας σε οποιοδήποτε πλαίσιο όπου δεν είστε προσκεκλημένοι», ​​έγραψε η Paltrow στο Instagram.

«Αυτό είναι υπέροχο! Αγοράζοντας μια θήκη… ή 3», σχολίασε η φίλη και γκουρού της γυμναστικής της σταρ, Tracy Anderson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 370 / position2: 896
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb