ENTERTAINMENT

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ποτέ δεν συγχώρεσα τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή

Για την κακή του σχέση με τον διάσημο παππού του μίλησε ο ηθοποιός -

Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2022
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ποτέ δεν συγχώρεσα τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του» Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και αναφέρθηκε φυσικά, στην σχέση που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.

Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και δήλωσε αρχικά, πως ο παππούς του ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

«Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη κι είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τελικά, τον συγχώρησα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε: «Προσπαθώ ακόμα, να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε ένα τόοσ κακό τέλος και δεν τα κατάφερα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του».

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Είχαμε πολύ κακό τέλος μεταξύ μας... Φρίκη"

Στην συνέχεια, εξήγησε πως ο «επαναστατικός» του χαρακτήρας ήταν αυτός που ενοχλούσε τον παππού του. «Ήμουν πολύ νέος κι είχα κάνει την επανάστασή μου, συνδικαλίστηκα. Αυτά τα πράγματα δεν τα συγχωρούσε καθόλου εκείνος. Τα χαλάσαμε ακόμα και για τα λεφτά. Αυτό το πράγμα δεν θέλω καν να το συζητάω, είναι φρίκη, ντροπή», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ούτε κι ο ίδιος σκέφτηκε ποτέ να δώσει τόπο στην οργή. «Δεν σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή. Ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε», είπε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 360 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb